Ardei umpluți Mexicani pentru doi
Rețeta ardei umpluți Mexicani pentru doi este gata în aproximativ 1 oră și 10 minute și este cu siguranță un super fără gluten opțiune pentru iubitorii de mâncare mexicană. Pentru $3.53 pe portie, veți obține un curs principal care servește 2. O porție conține 915 calorii, 54g de proteine, și 60g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. ziua valentin va fi și mai special cu această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați brânză Cheddar ascuțită, orez instant, taco Bell Taco Taco mix de condimente și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a utiliza până salsa ai putea urma acest curs principal cu Salsa De Căpșuni Pentru Desert ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 78%. Acest scor este solid. Încercați Ardei umpluți Mexicani, Ardei Umpluți Mexicani, și Ardei Umpluți Mexicani pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 204°.
Carne brună cu ceapă în tigaie la foc mediu. Se amestecă amestecul de condimente taco și 1/2 cană de apă. Se aduce la fierbere; se fierbe la foc mic 5 min., amestecând ocazional.
Scoateți jumătate din amestecul de carne; se răcește, apoi se dă la frigider sau se congelează pentru o altă utilizare.
Se amestecă 1/2 cană din apa rămasă în carnea condimentată rămasă în tigaie.
Adăugați roșiile; se amestecă bine. Aduceți la fierbere. Se amestecă orezul; acoperi.
Lăsați să stea 5 min. Între timp, tăiați blaturile ardeilor; aruncați blaturile și semințele.
Se amestecă salsa și apa rămasă în fundul vasului de copt pătrat de 9 inci. Stați ardeii în vasul de copt.
Adăugați 1/2 cană de brânză în amestecul de carne; se amestecă. Lingură în ardei; se acoperă cu brânza rămasă. Acoperă.
Coaceți 35 până la 40 min. sau până când ardeii sunt fragede.
Se servește cu sos din vasul de copt.