Ardei Umpluți Mexicani
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete mexicane, așa că încercați ardeii umpluți Mexicani. Acest curs principal are 880 calorii, 31g de proteine, și 49G de grăsime per portie. Această rețetă servește 6 și costă 2,96 USD pe porție. 32 de persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Este adus la tine de Toțiretete. Mergeți la magazin și ridicați carne de vită măcinată, usturoi, amestec de brânză mexicană și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până orez alb ai putea urma acest curs principal cu Budinca De Orez La Cuptor ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 69%, care este solid. Încercați Ardei Umpluți Mexicani, Ardei Umpluți Mexicani, și Ardei Umpluți Mexicani pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Încălziți o tigaie mare la foc mediu-mare. Gătiți și amestecați carnea de vită în tigaia fierbinte până se rumenesc și se sfărâmă, 5 până la 7 minute; scurgeți și aruncați grăsimea. Se amestecă 3/4 cană de apă și condimente taco în carne de vită măcinată; fierbeți până când apa s-a evaporat, aproximativ 5 minute.
Încălziți uleiul vegetal într-o tigaie separată la foc mediu; gătiți și amestecați orezul în uleiul fierbinte până se rumenesc parfumat și auriu, aproximativ 5 minute.
Adăugați 1 cană apă, salsa, ceapă și usturoi; aduceți la fierbere. Reduceți căldura, acoperiți tigaia și fierbeți până când orezul este fraged și lichidul este absorbit, aproximativ 15 minute. Se amestecă amestecul de carne de vită măcinată în amestecul de orez.
Puneți un strat de amestec de carne de vită-orez măcinat în fiecare ardei gras; deasupra cu un strat de brânză mexicană și un strat de chipsuri de tortilla cu aromă de brânză nacho. Repetați ingredientele de stratificare în ardei grași, terminând cu un strat de brânză mexicană. Aranjați ardeii umpluți într-un vas de copt de 9x9 inci.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când ardeiul gras este fraged și brânza se rumeneste ușor, aproximativ 30 de minute.
Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant
Mexican funcționează foarte bine cu Pinot Noir, Riesling, și spumante ros_loc. Vinurile albe acide, cum ar fi riesling sau roșii cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rossixt este și o pereche sigură. WindRacer Russian River Pinot Noir cu un rating de 4.7 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 60 de dolari pe sticlă.
![WindRacer Râul Rus Pinot Noir]()
WindRacer Râul Rus Pinot Noir
Aromele frumoase de sassafras, mocha și lemn dulce negru demonstrează personalitatea unică și îndrăzneață a văii râului rus. Aromele distincte de fructe mărăcinoase, stejar dulce și piper alb duc la un vin larg, echilibrat, cu aciditate alimentară. Zilele calde și însorite ale râului rus și nopțile răcoroase de ceață sunt optime pentru Pinot Noir – vinurile au o textură și o greutate deosebite, fără a fi exagerate sau a-și pierde aciditatea naturală. Aromele și aromele clasice adânci și întunecate pe care râul rus este cunoscut pentru strălucirea în acest vin.