Ardei Umpluți La Grătar Italian

Ardei Umpluți La Grătar Italian
Ardeii umpluți la grătar Italian ar putea fi doar Marea Mediterană rețeta pe care o căutați. Pentru 13 cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 45. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și prietenoasă cu FODMAP are 18 calorii, 2G de proteine, și 0g de grăsime pe porție. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Un amestec de piper, condimente, sos de paste classico family favorite și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 19%. Acest scor este destul de rău. Încercați ardei umpluți italieni, Ardei Umpluți Italieni, și Ardei Umpluți Italieni pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți grătarul la foc mediu-mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
2
Aduceți 1-1 / 2 căni de apă la fiert în cratiță medie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orez CANILLA® Cu Bob Extra LungOrez CANILLA® Cu Bob Extra Lung
Echipamente pe care le vei folosi
5 Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți Mici5 Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți Mici
3
Adăugați orez; acoperi. Se fierbe la foc mic 5 min.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre Goya®Mazăre Goya®
4
Se ia de pe foc; se lasa sa stea 5 min. Se amestecă crumble, dovlecei, condimente și 1 cană fiecare sos de paste și brânză; lingură în ardei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De PasteSos De Paste
Pentru O Consistență Fină și TartinabilăPentru O Consistență Fină și Tartinabilă
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
Fileuri De Piept De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Subțire (aproximativFileuri De Piept De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Subțire (aproximativ
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
5
Așezați fiecare jumătate de ardei umplut pe centrul foliei grele de 12 inci. Se acoperă cu sosul rămas și brânza. Aduceți laturile foliei. Lingura 1 Lingura. din apa rămasă pe fundul fiecărui pachet de folie. Dublu ori de sus și se termină pentru a sigila pachete, lăsând loc pentru circulația căldurii în interiorul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Orez CANILLA® Cu Bob Extra LungOrez CANILLA® Cu Bob Extra Lung
Echipamente pe care le vei folosi
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
6
Grătar 20 până la 25 min. sau până când ardeii sunt crocanți și umplutura este încălzită (160F).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fileuri De Piept De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Subțire (aproximativFileuri De Piept De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Subțire (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)

Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Italiana funcționează foarte bine cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva cu un rating de 4, 8 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 40 de dolari pe sticlă.
Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva
Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva
Născut în podgoria "Il Poggio" (5,5 Ha, 310 metri a.s.l.) din care în 1962, și-a luat numele: este primul Chianti Classico Cru. Fabricat din 90% Sangiovese și din 7% Canaiolo și 3% Colorino, îmbătrânește timp de 20 de luni în butoaie de stejar francez. Astăzi reprezintă cel mai prestigios produs al companiei, apreciat în întreaga lume. Este produs numai în cele mai bune recolte. Compania a ales să păstreze o cantitate considerabilă de sticle din acest vin în pivniță fiind arhivele permanente, capabile să spună istoria Castello di Monsanto
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții45
Scor De Sănătate1
Revista