Ardei Umpluți La Grătar
O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 9g de grăsime, și un total de 103 calorii. Această rețetă servește 25 și costă 72 de cenți pe porție. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Mergeți la magazin și ridicați ardei, brânză tartinabilă cu usturoi și ierburi, tigăi de pâine de unică folosință din aluminiu și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 16%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Ardei Umpluți La Grătar, Ardei Umpluți La Grătar, și Ardei Umpluți La Grătar.
Instrucțiuni
Preîncălziți grătarul la 350 până la 400 (mediu-înalt).
Tăiați 1/2 inch de la capătul tulpinii fiecărui ardei.
Îndepărtați și aruncați semințele și membranele.
Tăiați feliile de slănină pe jumătate transversal. Cuptor cu microunde, în 2 loturi, la 90 de secunde sau până când slănina este parțial gătită.
Puneți brânza într-un 1-qt. pungă de plastic cu fermoar. (Nu sigilați.) Decupați 1 colț de geantă pentru a face o gaură mică. Pipă brânza în cavitatea fiecărui ardei, umplând aproape plin.
Așezați 1 jumătate de slănină peste partea tăiată a fiecărui ardei, fixând cu un cules de lemn.
Tăiați cu grijă 3 (1 inch) găuri în partea de jos a fiecărei tigaie. Întoarceți tigăile cu susul în jos; așezați ardeii, tăiați părțile în sus, în găuri în tigăi.
Ardei la grătar, în tigăi, acoperite cu capac la grătar, peste 350 până la 400 (mediu-înalt) încălziți 6 până la 8 minute sau până când fundul de ardei este carbonizat și slănina este crocantă.
Notă: pentru a face înainte, pregătiți rețeta conform instrucțiunilor prin capacul pasului și ardeii răciți 4 ore. Continuați cu rețeta conform instrucțiunilor.