Ardei umpluți Halloumi

Ardeii umpluți Halloumi ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 19g de proteine, 16g de grăsime, și un total de 313 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru $ 4.18 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 476 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Dacă aveți la îndemână ardei, ciuperci marinate antipasti, pătrunjel și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 50 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 95%, ceea ce este excelent. Rețete similare sunt Halloumi-pâine plată cu ulei de măsline umplute, Vinete umplute cu orez spanac și halloumi, și Burgeri de pui cu spanac și Feta (alias burgeri Spanakopita) cu Halloumi la grătar, ardei roșii prăjiți și un sos de spanac și Feta.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 200C/gaz 6 / cuptor ventilator 180C.
Tăiați ardeii în jumătate prin tulpini și scoateți semințele.
Puneți ardeii într-un singur strat pe o foaie de copt.
Scurgeți ciupercile, rezervând uleiul din borcan stropiți o lingură de ulei peste ardei, apoi presărați sare și piper.
Coaceți timp de 20-25 de minute, până când ardeii sunt doar fragezi.
Răsturnați cuscusul într-un castron și turnați bulionul fierbinte. Se lasă 5 minute să se înmoaie, apoi se pufăie cu o furculiță și se amestecă ciupercile, halloumi și pătrunjelul. Condimentează cu sare și piper și lingură în jumătățile de piper. Reveniți la cuptor timp de 15 minute, până când brânza este aurie.
Serviți ardeii calzi cu o salată mixtă și pâine cu usturoi.