Ardei umpluți cu pui cu sos Enchilada

Ardei umpluți cu pui cu sos Enchilada
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați ardeii umpluți cu pui cu sos Enchilada. Pentru $5.21 pe portie, această rețetă acoperă 42% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 792 calorii, 58G de proteine, și 49G de grăsime. Această rețetă servește 4. Mergeți la magazin și ridicați apă, scorțișoară măcinată, amestec de condimente taco și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a folosi scorțișoara măcinată, puteți urma acest fel principal cu Răsuciri De Scorțișoară ca desert. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 40 de minute. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. Cu o lingură scor de 69%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Ardei umpluți cu pui cu sos Enchilada, Crock Pot Pui Enchilada Ardei Umpluți, și Fasole Albă + Ardei Umpluți Cu Enchilada De Pui pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați puiul, amestecul de condimente taco și apa într-o pungă cu fermoar din plastic resigilabil, sigilați și masați punga cu degetele pentru a amesteca. Se da la frigider 30 de minute pentru a se marina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amestec De Condimente TacoAmestec De Condimente Taco
Pui întregPui întreg
ApăApă
2
Tăiați tulpina și partea superioară la 1/2 inch de partea superioară a fiecărui ardei și îndepărtați cu grijă semințele fără a tăia găuri sau a rupe pielea ardeilor. Aduceți o oală mare cu apă la fiert și scufundați ardeii în apa clocotită timp de 3 minute; se răcește imediat într-un castron cu apă rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ArdeiArdei
PiperPiper
SemințeSemințe
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
3
Scurgeți ardeii și dați deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ArdeiArdei
4
Încălziți uleiul vegetal într-o cratiță mare la foc mediu; gatiti si amestecati ceapa pana devine translucida, aproximativ 5 minute. Se amestecă usturoiul, oregano, chimenul și scorțișoara; gatiti 3 minute. Se amestecă făina și praful de chili și se fierbe aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei VegetalUlei Vegetal
Praf De ChiliPraf De Chili
ScorțișoarăScorțișoară
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, OpționalLa 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
UsturoiUsturoi
ChimenChimen
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
5
Se amestecă bulionul de pui și se aduce amestecul la fierbere, amestecând continuu până când sosul se îngroașă, aproximativ 5 minute. Reduceți căldura la minim și amestecați ciocolata până se topește și se amestecă în sos. Lăsați sosul să fiarbă ușor, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Supă De PuiSupă De Pui
CiocolataCiocolata
SosSos
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
6
Scurgeți pieptul de pui marinat și puneți-l într-o tigaie la foc mediu. Gatiti pana cand puiul nu mai este roz in interior, aproximativ 10 minute; scoateți puiul într-un castron și lăsați-l deoparte să se răcească. Când este suficient de rece pentru a fi manipulat, mărunțiți carnea de pui și amestecați ușor într-un castron cu brânză Monterey Jack, cremă de brânză și coriandru. Umpleți fiecare ardei cu 1/4 din amestecul de pui și așezați-l pe o foaie de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Monterey Jack CheeseMonterey Jack Cheese
Carne De PuiCarne De Pui
Cremă De BrânzăCremă De Brânză
1 Kg Tortillas De Maíz1 Kg Tortillas De Maíz
Pui întregPui întreg
PiperPiper
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
TigaieTigaie
BolBol
7
Preîncălziți broilerul cuptorului și setați grătarul cuptorului la aproximativ 6 inci de sursa de căldură.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
8
Fierbeți ardeii umpluți până când sunt vezicule și fierbinți, aproximativ 4 1/2 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ArdeiArdei
9
Se servește cu sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SosSos

Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant

Pinot Noir, Riesling și Sparkling rosul sunt alegerile mele de top pentru Mexican. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. WindRacer Russian River Pinot Noir cu un rating de 4,7 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 60 de dolari pe sticlă.
WindRacer Râul Rus Pinot Noir
WindRacer Râul Rus Pinot Noir
Aromele frumoase de sassafras, mocha și lemn dulce negru demonstrează personalitatea unică și îndrăzneață a văii râului rus. Aromele distincte de fructe mărăcinoase, stejar dulce și piper alb duc la un vin larg, echilibrat, cu aciditate alimentară. Zilele calde și însorite ale râului rus și nopțile răcoroase de ceață sunt optime pentru Pinot Noir – vinurile au o textură și o greutate deosebite, fără a fi exagerate sau a-și pierde aciditatea naturală. Aromele și aromele clasice adânci și întunecate pe care râul rus este cunoscut pentru strălucirea în acest vin.
DificultateExpert
Gata În1 h, 40 m.
Porții4
Scor De Sănătate42
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista