Ardei Umpluți Cu Orez De Iasomie

Ardei Umpluți Cu Orez De Iasomie
Ardeii umpluți cu orez de iasomie ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4 și costă 3,58 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 34G de proteine, 18g de grăsime, și un total de 428 calorii. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este adus la tine de retetele mele. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă aveți la îndemână ardei jalape, căței de usturoi, parmezan și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma orezul de iasomie, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Orez Cu Migdale Vegane ca desert. Cu o lingură scor de 64%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Ardei Umpluți Cu Orez De Iasomie, Ardei Umpluți Cu Orez, și Ardei umpluți cu curcan și orez pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 40
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
2
Tăiați ardeii grași pe jumătate pe lungime; aruncați semințele și membranele, lăsând tulpinile intacte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
3
Așezați pe o tigaie cu jeleu căptușită cu folie, tăiați părțile în sus.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)
(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
4
Încălziți o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare. Acoperiți tigaia cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii, Tăiate în Opt FeliiRoșii, Tăiate în Opt Felii
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
5
Adăugați ceapa, usturoiul și jalapeo în tigaie; saut 5 minute sau până când ceapa se rumeneste ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
6
Adăugați orez și gătiți 2 minute, amestecând frecvent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre Goya®Mazăre Goya®
7
Adăugați bulion; aduceți la fierbere. Acoperiți, reduceți căldura și fierbeți 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
8
Se ia de pe foc; se răcește complet.
9
Combinați amestecul de orez, 1 cană de sos de roșii, 1/4 cană de brânză și ingredientele rămase într-un castron mare, amestecând până se omogenizează. Puneți aproximativ 1/2 cană de amestec de carne în fiecare jumătate de ardei. Lingura rămasă 1 cană sos de roșii uniform peste ardei. Acoperiți și coaceți la 400 timp de 45 de minute. Descoperiți și presărați cu restul de 1/4 cană de brânză; coaceți 3 minute sau până când brânza se topește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Dulce Mare, Tocată Grosier1 Ceapă Dulce Mare, Tocată Grosier
Fileuri De Piept De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Subțire (aproximativFileuri De Piept De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Subțire (aproximativ
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Mazăre Goya®Mazăre Goya®
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate28
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista