Ardei umpluți cu năut și cuscus marocan
Ardeii umpluți cu năut și cuscus marocan ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 2. Pentru $2.54 pe portie, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 428 calorii, 15g de proteine, și 13g de grăsime. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați năut, căței de usturoi, scorțișoară măcinată și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă o scor destul de bun spoonacular de 75%. Încercați Ardei Umpluți Cu Cuscus Marocan, Salată marocană de cuscus și năut, și Tagine marocane de naut cu cuscus de Quinoa pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați ardeii grași pe jumătate pe lungime; aruncați semințele și membranele. Aranjați jumătățile într-o farfurie de plăcintă de 9 inci. Acoperiți cu folie de plastic rezistentă. Cuptorul cu microunde la 5 minute sau până când este crocant; scurgere. Întoarceți ardeii pe placa de plăcintă.
Încălziți uleiul într-o cratiță mare la foc mediu.
Adăugați usturoi; saut 2 minute.
Adăugați chimenul, turmericul și scorțișoara și sotați timp de 30 de secunde. Se amestecă năutul și bulionul; se aduce la fierbere. Se amestecă cuscusul; se ia de pe foc. Acoperiți și lăsați să stea 5 minute sau până când lichidul este absorbit. Se amestecă 6 linguri de brânză și 1 lingură de mentă. Împărțiți uniform amestecul de cuscus între jumătățile de piper. Acoperiți fiecare jumătate de ardei cu 1 1/2 lingurițe de brânză, 3/4 linguriță de mentă și 1 1/2 lingurițe de chutney.