Ardei umpluți cu nuci de stafide și PIN

Ardeii umpluți cu nuci de stafide și pin ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia principală de rețete. Această rețetă fără gluten servește 4 și costă $ 3.49 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 31g de proteine, 10g de grăsime, și un total de 398 calorii. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Un amestec de piper, busuioc, brânză romano și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma stafidele, puteți urma acest fel principal cu Budinca de orez cu stafide și scorțișoară ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 78%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare sunt Dovlecei, Busuioc Și Ardei Umpluți Cu Nuci De Pin, Ardei umpluți libanezi cu scorțișoară și nuci de pin prăjite, și Agnolotti cu Broccoli prăjiți și spanac într-un sos de nuci de pin cu unt.
Instrucțiuni
Combinați 1 cană sos de paste, curcan și următoarele 8 Ingrediente (curcan prin usturoi) într-un bol.
Tăiați blaturile de pe ardeii grași; rezervați blaturi. Aruncați semințele și membranele.
Împărțiți amestecul de curcan uniform între ardei; acoperiți cu blaturi rezervate.
Așezați ardeii într-un vas de copt pătrat de 8 inci. Cuptor cu microunde pe mare timp de 14 minute sau pana cand se inmoaie.
În timp ce ardeii se gătesc, scurgeți năutul într-un colizor peste un bol, rezervând 2/3 cană de năut și 1/4 cană de lichid de năut. Rezervați năutul rămas pentru o altă utilizare.
Așezați 1 cană sos de paste, 2/3 cană năut, 1/4 cană lichid de naut și ulei de măsline într-un blender sau robot de bucătărie; procesați până se amestecă bine.
Așezați amestecul de naut într-o măsură de sticlă de 2 căni. Cuptor cu microunde pe mare timp de 2 minute sau până când se încălzește bine, amestecând după 1 minut.
Serviți ardeii umpluți cu sos.