Ardei umpluți cu miel și cuscus mediteranean

Ardei umpluți cu miel și cuscus mediteranean
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați ardeii umpluți cu miel și cuscus mediteranean. O porție conține 472 calorii, 21g de proteine, și 17g de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 3,22 USD pe porție. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de miel măcinat, brânză feta, bulion de pui degresat cu grăsime și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a utiliza până suc de lamaie ai putea urma acest curs principal cu Cookie-uri de lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 80%. Acest scor este super. Rețete similare includ Ardei gras mediteraneeni umpluți cu cuscus, pui și ciuperci, Miel usturoi cu ardei și cuscus, și Fripturi De Miel Cu Patru Ardei Și Cuscus Cu Nucă.

Instrucțiuni

1
Feliați ardeii grași pe jumătate pe lungime prin tulpini (păstrați tulpinile) și îndepărtați semințele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
2
Așezați jumătățile, tăiate cu fața în jos, într-o tigaie de 12 pe 17 inci.
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®Amestec De Zahăr Brun Splenda®
3
Coaceți într-un cuptor obișnuit sau cu convecție de 450 până se rumenesc ușor și se înmoaie când este străpuns, 13 până la 18 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
4
Între timp, într-o tigaie de 10 până la 12 inci la foc mare, amestecați ceapa, usturoiul, cimbrul, menta și rozmarinul în ulei de măsline până când ceapa este șchiopătată și începe să se rumenească, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel DezosatăCarne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
5
Adăugați mielul măcinat și 3 linguri de suc de lămâie. Se amestecă până când mielul este rumenit și sfărâmicios, 2 până la 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Miel MăcinatMiel Măcinat
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
6
Se amestecă bulionul, cuscusul și restul de 2 linguri de suc de lămâie. Se aduce la fierbere, apoi se acoperă și se îndepărtează de la căldură; se lasă să stea până când lichidul este absorbit și cuscusul este fraged pentru a mușca, 3 până la 4 minute. Se amestecă pătrunjelul; adăugați sare după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
6 Frunze Exterioare Dintr-un Radicchio Mare6 Frunze Exterioare Dintr-un Radicchio Mare
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
7
Întoarceți jumătățile de piper; umpleți fiecare cu aproximativ 2/3 cană amestec de miel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
8
Presărați brânza feta uniform peste umplutură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
O Salată Amestecată Frunze, Spălate și UscateO Salată Amestecată Frunze, Spălate și Uscate
9
Coaceți până când brânza este ușor topită, 3 până la 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
10
Transferați ardeii într-un platou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
O Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate GrosierO Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate Grosier
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate60
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista