Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați ardeii umpluți cu miel și cuscus mediteranean. O porție conține 472 calorii, 21g de proteine, și 17g de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 3,22 USD pe porție. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de miel măcinat, brânză feta, bulion de pui degresat cu grăsime și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a utiliza până suc de lamaie ai putea urma acest curs principal cu Cookie-uri de lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 80%. Acest scor este super. Rețete similare includ Ardei gras mediteraneeni umpluți cu cuscus, pui și ciuperci, Miel usturoi cu ardei și cuscus, și Fripturi De Miel Cu Patru Ardei Și Cuscus Cu Nucă.
Instrucțiuni
1
Feliați ardeii grași pe jumătate pe lungime prin tulpini (păstrați tulpinile) și îndepărtați semințele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
2
Așezați jumătățile, tăiate cu fața în jos, într-o tigaie de 12 pe 17 inci.
Echipamente pe care le vei folosi
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
3
Coaceți într-un cuptor obișnuit sau cu convecție de 450 până se rumenesc ușor și se înmoaie când este străpuns, 13 până la 18 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
4
Între timp, într-o tigaie de 10 până la 12 inci la foc mare, amestecați ceapa, usturoiul, cimbrul, menta și rozmarinul în ulei de măsline până când ceapa este șchiopătată și începe să se rumenească, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New York
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
Usturoi Goya®
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
5
Adăugați mielul măcinat și 3 linguri de suc de lămâie. Se amestecă până când mielul este rumenit și sfărâmicios, 2 până la 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Miel Măcinat
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Mazare Decojita, Optional
6
Se amestecă bulionul, cuscusul și restul de 2 linguri de suc de lămâie. Se aduce la fierbere, apoi se acoperă și se îndepărtează de la căldură; se lasă să stea până când lichidul este absorbit și cuscusul este fraged pentru a mușca, 3 până la 4 minute. Se amestecă pătrunjelul; adăugați sare după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
6 Frunze Exterioare Dintr-un Radicchio Mare
1/4 Cană De Grăsime De Porc
Sazon Goya Cu Coriandru și Annatto
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
7
Întoarceți jumătățile de piper; umpleți fiecare cu aproximativ 2/3 cană amestec de miel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Mazare Decojita, Optional
8
Presărați brânza feta uniform peste umplutură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
O Salată Amestecată Frunze, Spălate și Uscate
9
Coaceți până când brânza este ușor topită, 3 până la 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
10
Transferați ardeii într-un platou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fileuri De Piept De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Subțire (aproximativ