Ardei umpluți cu cuscus cu aragaz lent (gătit pentru 2)

Ardei umpluți cu cuscus cu aragaz lent (gătit pentru 2) ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 16g de proteine, 12g de grăsime, și un total de 328 calorii. Această rețetă servește 2. Pentru $1.81 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați ardei grași, sare, cuscus și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a folosi chimenul măcinat, puteți urma acest fel principal cu Mousse De Ciocolată Marocană ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 4 ore și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 60%. Acest scor este destul de bun. Încercați Ardei Umpluți Cu Cuscus Cu Aragaz Lent, Ardei Umpluți Cu Cuscus Cu Aragaz Lent, și 365 de zile de gătit lent: aragaz lent pentru porumb și ardei brânză pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați Garniturile de aragaz lent Reynolds Circulatory în interiorul unui vas de aragaz lent de 5 până la 6 1/2 qt. Asigurați-vă că căptușeala se potrivește perfect pe partea inferioară și laterală a bolului și trageți partea superioară a căptușelii peste marginea bolului.
Tăiați o felie subțire de la capătul tulpinii fiecărui ardei gras pentru a îndepărta vârful piperului.
Îndepărtați semințele și membranele; clătiți ardeii.
În tigaie de 10 inci, gătiți carnea de vită, ceapa și usturoiul la foc mediu aproximativ 5 minute, amestecând ocazional, până când carnea de vită se rumeneste; scurgere. Se amestecă sosul de roșii, sarea, chimenul, scorțișoara și ardeiul roșu. Se amestecă cuscusul. Împărțiți amestecul de vită uniform între ardei.
Se toarnă apă în aragazul lent căptușit; stați ardeii în poziție verticală în aragaz.
Acoperiți și gătiți la foc mic 4 până la 6 ore sau până când ardeii sunt fragede.
Se ornează cu nuci de pin și coriandru.