Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați ardeii umpluți cu Chili. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegană are 204 calorii, 10g de proteine, și 2G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 5. Pentru $1.63 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de ceapă, ardei gras, ceapă verde și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 76%. Acest scor este solid. Încercați Ardei Umpluți Cu Chili, Ardei Umpluți Cu Chili, și Ardei iute umplut cu ardei iute pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți o tigaie sau o cratiță mare antiaderentă.
Echipamente pe care le vei folosi
8 Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (45 G Fiecare)
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
2
Adăugați ceapa și gătiți, amestecând des până se înmoaie, aproximativ 4 minute. (
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
3
Adăugați un strop de apă după cum este necesar pentru a preveni lipirea.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci
4
Adăugați ciupercile și jalapeno și continuați să gătiți până când ciupercile se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De șalote, Tocate
1 Lingură De Jalapeño, Feliat Subțire
5
Adăugați fasole neagră, porumb, roșii și condimente. Gatiti inca cateva minute pentru a permite ca cea mai mare parte a lichidului de rosii sa se gateasca. Preîncălziți cuptorul la 204°.în timp ce ardeiul iute se gătește, pregătiți ardeii tăindu-i în jumătate prin capătul tulpinii, îndepărtând semințele și membranele și clătind interiorul pentru a vă asigura că toate semințele sunt scoase. Verificați dacă vor sta în poziție verticală și, dacă nu, îndepărtați o bandă de pe partea din spate. Ungeți un vas de copt suficient de mare pentru ardei (sau tapetați-l cu hârtie pergament). Umpleți fiecare jumătate de ardei cu chili și puneți-l în vasul de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cani De Pui (aprox. 6 Muschi Congelati)
Sezonul Goya
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
O Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate Grosier
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1 Cană De Usturoi Tocat
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
6
Coaceți până când ardeii sunt fragede, aproximativ 40 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
O Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
7
Presărați fiecare ardei cu ceapă verde feliată și serviți fierbinte.
Cava, Grenache și Shiraz sunt alegeri excelente pentru Chili. Aceste roșii suculente nu au prea mult tanin (important pentru alimentele picante), dar un vin spumant precum cava poate îmblânzi căldura și mai bine. Marques de Caceres Cava cu un rating de 4, 7 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 16 dolari pe sticlă.