Ardei Umpluți
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați ardeii umpluți. Această rețetă fără gluten servește 4 și costă $2.7 pe portie. O porție conține 336 calorii, 33g de proteine, și 11g de grăsime. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați ceapă, brânză mozzarella, usturoi și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma orezul fiert, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Orez Pentru Micul Dejun ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 55 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 71%. Acest scor este solid. Încercați Ardei Roșii Umpluți, Ardei Umpluți, și Ardei Umpluți pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați o felie subțire de la capătul tulpinii fiecărui ardei gras pentru a îndepărta vârful piperului.
Îndepărtați semințele și membranele; clătiți ardeii. Dacă este necesar, tăiați o felie subțire din partea de jos a fiecărui ardei, astfel încât să se ridice drept. În cuptorul olandez de 4 litri, adăugați suficientă apă pentru a acoperi ardeii.
Se încălzește la fierbere; adăugați ardei. Gatiti aproximativ 2 minute; scurgere.
În tigaie de 10 inci, gătiți carnea de vită și ceapa la foc mediu 8 până la 10 minute, amestecând ocazional, până când carnea de vită se rumeneste; scurgere. Se amestecă orezul, sarea, usturoiul și 1 cană de sos de roșii; gatiti pana se incinge.
Încălziți cuptorul la 177°.
Umpleți ardeii cu amestec de carne de vită. Stați ardeii în poziție verticală într-un vas de copt din sticlă pătrată de 8 inci.
Se toarnă sosul de roșii rămas peste ardei.
Coaceți 10 minute. Descoperiți și coaceți cu aproximativ 15 minute mai mult sau până când ardeii sunt fragede.