Ardei Roșu Și Parmezan Tilapia
Ardei roșu și parmezan Tilapian este un fără gluten și pescatarian rețetă cu 4 porții. O porție conține 226 calorii, 40g de proteine, și 6g de grăsime. Pentru $3.43 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Această rețetă de la Taste Of Home necesită înlocuitor de ouă, condimente, parmezan și file de tilapia. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 20 minute. Funcționează bine ca fel principal. Cu o lingură scor de 78%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare sunt Pesto de ardei roșu prăjit parmezan anghinare umplute cu 5 minute de ardei roșu Hollandaise, Tilapia și legume cu sos de ardei roșu, și Tilapia cu sos de fenicul-iaurt și cuscus de ardei roșu.
Instrucțiuni
Puneți înlocuitorul de ou într-un castron puțin adânc. Într-un alt castron puțin adânc, combinați brânza, condimentul Italian, fulgii de piper și piperul. Înmuiați fileurile în înlocuitor de ou, apoi amestecul de brânză.
Loc într-un 15-in. x 10-in. x 1-în. tava de copt acoperită cu spray de gătit.
Se coace la 425 la 10-15 minute sau până când peștele se desprinde ușor cu o furculiță.
Vin recomandat: Pinot Noir, Vin Spumant, Pinot Grigio, Gruener Veltliner
Tilapia poate fi asociată cu Pinot Noir, vin spumant și Pinot Grigio. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca Raptor Ridge Estate Pinot Noir. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,4 din 5 stele și un preț de aproximativ 42 de dolari pe sticlă.
![Raptor Ridge Estate Pinot Noir]()
Raptor Ridge Estate Pinot Noir
Acesta este un vin care nu este timid sau timid. Nasul este plin de fructe de cireș coapte, rodie dulce și prune, cu note moi de trabuc de cuișoare și mosc. Palatul curbat este luxuriant cu cireș roșu, prune italiene și Marionberries. Rețineți calitățile florale plăcute ale lavandei și condimentele maro, cum ar fi nucșoara, piperul și castanul. Cu o aciditate uluitoare și taninuri lustruite, acest vin va bea bine până în 2017. Bucurați-vă cu un risotto de ciuperci sălbatice.