Ardei roșu sărat și ceapă Matzo Brei
Ardeiul roșu sărat și ceapa Matzo Brei ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară are 255 calorii, 10g de proteine, și 20g de grăsime pe porție. Pentru 95 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați sare, ouă, ardei grași și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 44%. Acest scor este solid. Încercați Luminat Matzo Brei aka matzo prăjit, Matzo Brei, și Matzo Brei pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Rupeți matzos în bucăți de aproximativ 1 inch într-o strecurătoare, apoi clătiți sub apă fierbinte de la robinet până când bucățile se înmoaie, 1 până la 2 minute.
Bateți ușor ouăle cu sare, piper și 1 lingură de mărar într-un castron mare și amestecați matzos până când sunt acoperite bine.
Gatiti ceapa si ardeii in ulei intr-o tigaie antiaderenta grea de 12 inci la foc moderat, amestecand ocazional, pana cand incep sa se rumeneasca, 8-10 minute.
Se adaugă amestecul matzo, apoi se mărește căldura până la moderat mare și se fierbe, amestecând frecvent și rupând aglomerările, până când matzos-urile sunt bine rumenite, aproximativ 17 minute. Se condimentează cu sare, apoi se presară cu restul de 1/2 lingură de mărar.