Ardei roșu prăjit și umplutură de cârnați
Nevoie de o garnitură fără lactate? Ardeiul roșu prăjit și umplutura de cârnați ar putea fi o rețetă spectaculoasă de încercat. Această rețetă servește 8 și costă 1,95 USD pe porție. O porție conține 495 calorii, 21g de proteine, și 23g de grăsime. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Mergeți la magazin și ridicați rozmarin, pâine, cârnați chorizo în vrac și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 40 de minute. Ziua Recunostintei va fi și mai special cu această rețetă. Este adus la tine de Allrecipes. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 60%, ceea ce este destul de bun. Rețete similare includ Baie De Ardei Roșu Prăjit De 5 Minute, Dip Ușor De Ardei Roșu Prăjit, și roșii prăjite și ardei roșu.
Instrucțiuni
Preîncălziți broilerul cuptorului și setați grătarul cuptorului la aproximativ 6 inci de sursa de căldură.
Tapetați o foaie de copt cu folie de aluminiu.
Tăiați ardeii în jumătate de sus în jos; scoateți tulpina, semințele și coastele, apoi așezați ardeii tăiați cu fața în jos pe foaia de copt pregătită.
Gatiti sub broilerul preincalzit pana cand pielea ardeilor s-a innegrit si s-a blisterat, aproximativ 15 minute.
Puneți ardeii înnegriți într-un castron și sigilați bine cu folie de plastic. Lăsați ardeii să se aburească pe măsură ce se răcesc, aproximativ 20 de minute. Odată răcit, îndepărtați pielea și aruncați-o.
Reduceți temperatura cuptorului la 375 grade F (190 grade C). Ungeți un vas de copt de 9x13 inci.
Între timp, încălziți o tigaie mare la foc mediu-mare și amestecați cârnații. Gatiti si amestecati pana cand carnatul este crud, rumenit uniform si nu mai este roz.
Scurgeți și aruncați orice exces de grăsime, apoi turnați într-un vas mare de amestecare și lăsați să se răcească.
Tăiați ardeii prăjiți și așezați-i în castron cu cârnații împreună cu cuburile de pâine, ceapă, țelină, afine, usturoi, pătrunjel, cimbru, rozmarin, condimente de pasăre, sare și piper negru.
Se toarnă bulionul de pui deasupra și se amestecă până se omogenizează uniform. Împachetați umplutura în vasul de copt pregătit.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când umplutura este maro aurie și crocantă deasupra, aproximativ 30 de minute.