Nevoie de o garnitură fără lactate? Ardeiul roșu prăjit și umplutura de cârnați ar putea fi o rețetă spectaculoasă de încercat. Această rețetă servește 8 și costă 1,95 USD pe porție. O porție conține 495 calorii, 21g de proteine, și 23g de grăsime. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Mergeți la magazin și ridicați rozmarin, pâine, cârnați chorizo în vrac și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 40 de minute. Ziua Recunostintei va fi și mai special cu această rețetă. Este adus la tine de Allrecipes. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 60%, ceea ce este destul de bun. Rețete similare includ Baie De Ardei Roșu Prăjit De 5 Minute, Dip Ușor De Ardei Roșu Prăjit, și roșii prăjite și ardei roșu.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți broilerul cuptorului și setați grătarul cuptorului la aproximativ 6 inci de sursa de căldură.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Tapetați o foaie de copt cu folie de aluminiu.
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Aluminiu
Foaie De Copt
3
Tăiați ardeii în jumătate de sus în jos; scoateți tulpina, semințele și coastele, apoi așezați ardeii tăiați cu fața în jos pe foaia de copt pregătită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei
Semințe
Coaste
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
4
Gatiti sub broilerul preincalzit pana cand pielea ardeilor s-a innegrit si s-a blisterat, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei
Echipamente pe care le vei folosi
Pui Broiler
5
Puneți ardeii înnegriți într-un castron și sigilați bine cu folie de plastic. Lăsați ardeii să se aburească pe măsură ce se răcesc, aproximativ 20 de minute. Odată răcit, îndepărtați pielea și aruncați-o.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei
Folie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Plastic
Bol
6
Reduceți temperatura cuptorului la 375 grade F (190 grade C). Ungeți un vas de copt de 9x13 inci.
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
Cuptor
7
Între timp, încălziți o tigaie mare la foc mediu-mare și amestecați cârnații. Gatiti si amestecati pana cand carnatul este crud, rumenit uniform si nu mai este roz.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cârnați
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
8
Scurgeți și aruncați orice exces de grăsime, apoi turnați într-un vas mare de amestecare și lăsați să se răcească.
Echipamente pe care le vei folosi
Bol De Amestecare
9
Tăiați ardeii prăjiți și așezați-i în castron cu cârnații împreună cu cuburile de pâine, ceapă, țelină, afine, usturoi, pătrunjel, cimbru, rozmarin, condimente de pasăre, sare și piper negru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Condimente De Păsări De Curte
Piper Negru
Cuburi De Pâine
Afine
Rozmarin
Pătrunjel
Ardei
Cârnați
țelină
Usturoi
Ceapă
Cimbru
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
10
Se toarnă bulionul de pui deasupra și se amestecă până se omogenizează uniform. Împachetați umplutura în vasul de copt pregătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Supă De Pui
Umplutură
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
11
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când umplutura este maro aurie și crocantă deasupra, aproximativ 30 de minute.