Ardei roșu, Fontina și Prosciutto Calzones

Ardeiul roșu, Fontina și Prosciutto Calzones ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 711 calorii, 26g de proteine, și 43G de grăsime fiecare. Pentru $3.48 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă aveți la îndemână chincurvre, brânză fontina, busuioc și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Este o destul de scump rețetă pentru fanii mâncării mediteraneene. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 27%. Acest scor este destul de rău. Încercați Spanac Și Prosciutto Calzone, Prosciutto, Fontina și Fig Panini, și Prosciutto-Fontina Pinwheels pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 45
Pe o suprafață ușor făinată, împărțiți aluatul în patru bucăți egale. Folosind un sucitor ușor făinat sau mâinile, rulați sau întindeți fiecare piesă într-o rundă de 6 inci. Dacă aluatul se micșorează, lăsați-l să se odihnească aproximativ 5 minute, apoi rulați din nou.
Movilă porțiuni egale de fontina în centrul rundelor de aluat. Se acoperă în mod egal cu ardei, busuioc, prosciutto și brânză de capră.
Trageți ușor jumătate de aluat peste umplutură pentru a face o formă de jumătate de lună. Îndoiți marginea inferioară a aluatului peste marginea superioară și prindeți ferm pentru a sigila.
Ungeți ușor vârfurile de calzone cu ulei de măsline.
Transferați pe o foaie mare de copt.
Coaceți calzonele pe raftul din mijloc până se rumenesc, 20 până la 25 de minute (15 până la 20 de minute într-un cuptor cu convecție).
Se lasă să se răcească aproximativ 5 minute, apoi se transferă pe farfurii.
Notă: pentru a face în avans, pregătiți-vă prin Pasul 3, apoi înghețați pe o foaie de copt. Când este înghețat, înfășurați fiecare calzone cu folie de aluminiu și păstrați-l la congelator până la 1 lună.
Coaceți la 375 timp de 30 până la 35 de minute, până se rumenesc și se fierbe.