Ardei roșii umpluți este un fără gluten farfurie. Această rețetă face 8 porții cu 269 calorii, 14g de proteine, și 18g de grăsime fiecare. Pentru $1.15 pe portie, această rețetă acoperă 17% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 45 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați căței de usturoi, apă, brânză și salsa și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 45 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 58%. Acest scor este solid. Încercați Ardei roșii prăjiți: două tehnici de prăjire și cum le marinăm, Ardei Umpluți: Aji, și Ardei Umpluți În Felul Meu pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Începeți prin tăierea ardeilor pe jumătate pe lungime, lăsând tulpinile intacte și înjumătățindu-le și ele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
O Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate Grosier
3
Scoateți semințele și coastele din interiorul ardeilor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
O Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate Grosier
1 Lingurita Praf De Gelatina Fara Aroma
(mequite, Hickory Sau Arin)
4
Folosind o tigaie fierbinte, sotati carnea de vita macinata, carnea de porc, ceapa, usturoiul, 1 lingurita de granule de bouillon si asezonati casa impreuna.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Granule De Bouillon
1 Linguriță De Semințe De Fenicul, 1/3 Palmă
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
5
Se sotează până când ceapa devine translucidă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
6
Scurgeți grăsimea.
7
Adăugați orezul, brânza, smântâna, roșiile, blaturile de ceapă verde și sosul de soia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceașcă Piept De Curcan Gătit Mărunțit
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
8
Se amestecă bine și se amestecă amestecul în ardei. Într-un castron mic, amestecați apa fierbinte și restul granulelor de bulion.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Granule De Bouillon
O Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate Grosier
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-o
9
Turnați acest amestec într-o caserolă superficială suficient de mare pentru a ține toți ardeii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
O Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate Grosier
10
Așezați ardeii umpluți în vas, acoperiți cu folie și coaceți timp de 25 până la 35 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
O Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
11
Scoateți folia și lingurați sucul din partea de jos a caserolei peste vârful ardeilor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
O Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate Grosier
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
12
Coaceți încă 10 până la 15 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)
13
Se amestecă ingredientele împreună și se păstrează într-un recipient etanș până la 6 luni.