Ardei roșii umpluți este un fără gluten farfurie. Această rețetă face 8 porții cu 269 calorii, 14g de proteine, și 18g de grăsime fiecare. Pentru $1.15 pe portie, această rețetă acoperă 17% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 45 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați căței de usturoi, apă, brânză și salsa și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 45 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 58%. Acest scor este solid. Încercați Ardei roșii prăjiți: două tehnici de prăjire și cum le marinăm, Ardei Umpluți: Aji, și Ardei Umpluți În Felul Meu pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
2
Începeți prin tăierea ardeilor pe jumătate pe lungime, lăsând tulpinile intacte și înjumătățindu-le și ele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fileuri De Piept De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Subțire (aproximativ
3
Scoateți semințele și coastele din interiorul ardeilor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fileuri De Piept De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Subțire (aproximativ
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
(mequite, Hickory Sau Arin)
4
Folosind o tigaie fierbinte, sotati carnea de vita macinata, carnea de porc, ceapa, usturoiul, 1 lingurita de granule de bouillon si asezonati casa impreuna.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Granule De Bouillon
(recomandat: Catalina)
Pentru O Consistență Fină și Tartinabilă
Usturoi Goya®
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
5
Se sotează până când ceapa devine translucidă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
6
Scurgeți grăsimea.
7
Adăugați orezul, brânza, smântâna, roșiile, blaturile de ceapă verde și sosul de soia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ghimbir întreg, Zdrobit
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
Friptură De Mușchi De Porc întreg, Fără Toppinguri
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Tăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Mazăre Goya®
8
Se amestecă bine și se amestecă amestecul în ardei. Într-un castron mic, amestecați apa fierbinte și restul granulelor de bulion.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Granule De Bouillon
Fileuri De Piept De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Subțire (aproximativ
1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
9
Turnați acest amestec într-o caserolă superficială suficient de mare pentru a ține toți ardeii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fileuri De Piept De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Subțire (aproximativ
10
Așezați ardeii umpluți în vas, acoperiți cu folie și coaceți timp de 25 până la 35 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fileuri De Piept De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Subțire (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
11
Scoateți folia și lingurați sucul din partea de jos a caserolei peste vârful ardeilor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fileuri De Piept De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Subțire (aproximativ
Bucle De Ciocolată Albă Pentru Copt
Echipamente pe care le vei folosi
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
12
Coaceți încă 10 până la 15 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
13
Se amestecă ingredientele împreună și se păstrează într-un recipient etanș până la 6 luni.