Ardei roșii prăjiți și conopidă cu vinetă de Caper
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnitură, așa că încercați ardei roșii prăjiți și conopidă cu vinaigretă de Caper. Această rețetă face 12 porții cu 157 calorii, 2G de proteine, și 14g de grăsime fiecare. Pentru $1.02 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați capere, conopidă, suc de lămâie și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și întreg 30 dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 79%. Acest scor este solid. Încercați Conopidă prăjită cu vinaigretă de caper Jalapeimbroo, Penne cu conopidă prăjită și vinaigretă cu capere de lămâie, și Conopidă prăjită cu vinaigretă de nuci de pin, stafide și capere pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aruncați conopida cu 1/4 cană de ulei, 1 linguriță de sare și 1/2 linguriță de piper într-un castron mare, apoi împărțiți între două tigăi cu 4 fețe. Prăjiți conopida, rotind-o și schimbând poziția tigăilor la jumătatea drumului, până când sunt fragede și rumenite în pete, aproximativ 20 de minute în total.
În timp ce conopida se prăjește, amestecați sucul de lămâie, 1/2 linguriță de sare și 1/2 linguriță de piper într-un castron mare de servire, apoi adăugați 1/2 cană de ulei rămas într-un flux lent, amestecând. Tăiați mărunt aproximativ 1 lingură de capere, apoi bateți caperele tocate și întregi în vinetă.
Adăugați conopidă caldă și ardei și aruncați pentru a acoperi.
Se servește la temperatura camerei.
Ardeii și conopida pot fi prăjite și aruncate cu vinaigretă cu 1 zi înainte și răcite.