Ardei roșii prăjiți cu usturoi și ulei de măsline
Ardei roșii prăjiți cu usturoi și ulei de măsline este un fără gluten, primar și întreg 30 farfurie. O porție conține 100 calorii, 1g de proteine, și 7g de grăsime. Această rețetă servește 8 și costă 70 de cenți pe porție. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați usturoi, sare de mare, ardei grași și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 79%. Încercați Tapenade de măsline Crusted pui și Quinoa cu usturoi prăjit, ardei roșii prăjiți și busuioc, Ardei roșii prăjiți: două tehnici de prăjire și cum le marinăm, și Ulei de măsline pui fiert și ridichi cu Pesto de citrice pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 40
Puneți ardeii într-o tigaie mare și coaceți până se înmoaie când sunt presați, 40 până la 50 de minute.
Lăsați să se răcească 10 până la 20 de minute pentru a slăbi pielea.
Între timp, cu un mortar și pistil, zdrobiți usturoiul cu sare într-o pastă (sau zdrobiți usturoiul cu sare cu partea plată a cuțitului unui bucătar, apoi puneți-l într-un bol mic). Se amestecă uleiul de măsline pentru a se amesteca.
Cojiți, tulpinați și ardei de semințe și tăiați longitudinal în benzi late de 3/4 inci. Aranjați ardeii pe un platou și stropiți cu ulei de usturoi, răzuindu-l din mortar sau bol pentru a obține tot usturoiul.
Serviți cald sau la temperatura camerei.