Ardei Prăjiți Cu Sherry
Ardeii prăjiți cu Sherry necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primară și vegană are 86 calorii, 2G de proteine, și 3G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 6. Pentru $1.17 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Dacă aveți la îndemână ardei gras, sherry, rozmarin și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este adus la tine de retetele mele. Funcționează bine ca o garnitură destul de ieftină. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular uimitor de 81%. Încercați Chile Verde (carne de porc fiartă cu ardei prăjiți), Obrajii de porc fiert cu Sherry, și Bok Choy Fiert Cu Sherry Și Prosciutto pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați ardeii pe jumătate pe lungime; aruncați semințele și membranele.
Așezați jumătățile de ardei, cu pielea în sus, pe o foaie de copt căptușită cu folie; aplatizați cu mâna. Se fierbe 10 minute sau până se înnegrește.
Așezați într-o pungă de plastic cu fermoar; sigiliu.
Lăsați să stea 10 minute. Curățați și tăiați jumătățile de ardei în benzi late de 1/2 inch.
Încălziți uleiul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Adăugați capere, rozmarin, cimbru și usturoi; saut 1 minut. Reduceți căldura la mediu.
Adăugați sherry; gatiti 1 minut.
Adăugați fâșii de piper și sare; gatiti 2 minute sau pana se incalzeste bine.
Se servește cald sau la temperatura camerei.