Ardei prăjiți cu roșii și hamsii

Ardei prăjiți cu roșii și hamsii
Ardeii prăjiți cu roșii și hamsii ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de garnitură. Această rețetă servește 4. O porție conține 172 calorii, 7g de proteine, și 9g de grăsime. Pentru $1.89 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână crenguțe de rozmarin, hamsii, căței de usturoi și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Această rețetă de la BBC Good Food are 107 fani. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate, paleolitic și primar dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 98%, care este mare. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Ardei Prăjiți Cu Hamsii, Ardei Roșii Prăjiți Cu Hamsii Și Ulei De Măsline, și {38 Power Foods} ardei roșii prăjiți cu hamsii.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 160C / 140C ventilator / gaz
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Puneți ardeii într-un vas mare de copt, aruncați cu puțin ulei din cutia de hamsii, apoi întoarceți partea tăiată în sus. Prăjiți timp de 40 de minute, până se înmoaie, dar nu se prăbușește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano-Reggiano Ras, De TrecutParmigiano-Reggiano Ras, De Trecut
O Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate GrosierO Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate Grosier
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®Amestec De Zahăr Brun Splenda®
3
Feliați 8 hamsii pe lungimea lor. Puneți 2 jumătăți de roșii, mai multe felii de usturoi, câteva crenguțe de rozmarin și două bucăți de hamsie în golul fiecărui ardei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano-Reggiano Ras, De TrecutParmigiano-Reggiano Ras, De Trecut
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel DezosatăCarne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
4
Stropiți peste uleiul de măsline, apoi prăjiți din nou timp de 30 de minute până când roșiile sunt moi și ardeii sunt umpluți cu bazine de suc gustos. Se lasă să se răcească și se servește cald sau la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
O Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate GrosierO Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate Grosier
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
DificultateExpert
Gata În1 h, 20 m.
Porții4
Scor De Sănătate70
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista