Ardei prăjiți cu nectarine

Ardei prăjiți cu nectarine
Ardeii prăjiți cu nectarine ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegană are 185 calorii, 2G de proteine, și 10g de grăsime pe porție. Pentru $1.98 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați chimen măcinat, zahăr, suc de lămâie și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este adus la tine de Epicurious. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 58%. Rețete similare includ Ardei Prăjiți Cu Nectarine, Streusel Topped Nectarine Prăjite, și Nectarine prăjite cu cremă de lapte.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F. Aruncați ardei iute, ardei clopot, ulei, 1/2 linguriță sare, zahăr,coriandru și chimen într-un castron mare. Condimentează togust cu piper negru și aruncă pentru a acoperi uniform. Aranjați ardeii într-un singur strat într-o tigaie mare, suprapunându-se după cum este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper NegruPiper Negru
CoriandruCoriandru
ArdeiArdei
Ardei IuteArdei Iute
ChimenChimen
ZahărZahăr
SareSare
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De PrăjireTigaie De Prăjire
BolBol
CuptorCuptor
2
Prăjiți până când ardeii sunt moi și marginiîncepe să se rumenească, aproximativ 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ArdeiArdei
3
Se transferă într-un castron mare. Înjumătățiți, gropiți și feliați nectarinele;adăugați la ardeii calzi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
NectarinăNectarină
ArdeiArdei
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
Adăugați suc de lămâie șitoss pentru a combina. Se condimentează după gust cu sareși piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De LămâieSuc De Lămâie
PiperPiper
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate31
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista