Ardei prăjiți cu măsline negre

Ardei prăjiți cu măsline negre
Ardeii prăjiți cu măsline negre ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție conține 93 calorii, 1g de proteine, și 6g de grăsime. Această rețetă fără gluten, primară și întreagă 30 servește 8 și costă 93 de cenți pe porție. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Dacă aveți ardei grași, mentă, ardei grași portocalii și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 55 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 84%. Acest scor este remarcabil. Încercați Branzino Ro Papillote Cu Ardei Prăjiți, Măsline Negre Și Fe, Friptură de vinete cu năut, ardei roșii prăjiți, brânză Feta și măsline negre, și Rețetă de cotlet de porc cu ardei, oțet și măsline negre pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Ardeți ardeii la 4 până la 5 inci sub sursa de căldură, rotind la fiecare 5 minute, până când pielea este înnegrită, aproximativ 25 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
O Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate GrosierO Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate Grosier
2
Se transferă într-un castron mare, se acoperă cu o farfurie mare sau folie de plastic și se lasă la abur până se răcește suficient pentru a se manipula. Cojiți ardeii, tăiați, aruncați semințele și coastele și tăiați longitudinal în benzi late de 1/2 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
O Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate GrosierO Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate Grosier
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
(mequite, Hickory Sau Arin)(mequite, Hickory Sau Arin)
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
3
Într-un castron de servire, aruncați împreună ardei, ulei, oțet și usturoi; condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
O Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate GrosierO Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate Grosier
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
4
Lăsați să stea cel puțin 1 oră înainte de servire. (Salata poate fi refrigerată, bine învelită, timp de până la 3 zile.)
5
Chiar înainte de servire, aruncați măslinele cu ardei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
O Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate GrosierO Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate Grosier
Aluat De Pâine De PorumbAluat De Pâine De Porumb
6
Presărați salata cu mentă și serviți la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
DificultateGreu
Gata În55 m.
Porții8
Scor De Sănătate42
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista