Ardei prăjiți cu măsline negre

Ardei prăjiți cu măsline negre
Ardeii prăjiți cu măsline negre ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție conține 93 calorii, 1g de proteine, și 6g de grăsime. Această rețetă fără gluten, primară și întreagă 30 servește 8 și costă 93 de cenți pe porție. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Dacă aveți ardei grași, mentă, ardei grași portocalii și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 55 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 84%. Acest scor este remarcabil. Încercați Branzino Ro Papillote Cu Ardei Prăjiți, Măsline Negre Și Fe, Friptură de vinete cu năut, ardei roșii prăjiți, brânză Feta și măsline negre, și Rețetă de cotlet de porc cu ardei, oțet și măsline negre pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Ardeți ardeii la 4 până la 5 inci sub sursa de căldură, rotind la fiecare 5 minute, până când pielea este înnegrită, aproximativ 25 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
O Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate GrosierO Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate Grosier
2
Se transferă într-un castron mare, se acoperă cu o farfurie mare sau folie de plastic și se lasă la abur până se răcește suficient pentru a se manipula. Cojiți ardeii, tăiați, aruncați semințele și coastele și tăiați longitudinal în benzi late de 1/2 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
O Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate GrosierO Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate Grosier
1 Lingurita Praf De Gelatina Fara Aroma1 Lingurita Praf De Gelatina Fara Aroma
(mequite, Hickory Sau Arin)(mequite, Hickory Sau Arin)
1 Ceapă Galbenă Mare, Tăiată în Optimi1 Ceapă Galbenă Mare, Tăiată în Optimi
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
3
Într-un castron de servire, aruncați împreună ardei, ulei, oțet și usturoi; condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
O Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate GrosierO Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate Grosier
1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
4
Lăsați să stea cel puțin 1 oră înainte de servire. (Salata poate fi refrigerată, bine învelită, timp de până la 3 zile.)
5
Chiar înainte de servire, aruncați măslinele cu ardei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
O Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate GrosierO Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate Grosier
Aluat De Pâine De PorumbAluat De Pâine De Porumb
6
Presărați salata cu mentă și serviți la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
DificultateGreu
Gata În55 m.
Porții8
Scor De Sănătate42
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista