Ardei prăjiți, ceapă la grătar și salată de brânză Feta
Nevoie de o garnitură fără gluten, primară și vegetariană? Ardeii prăjiți, ceapa la grătar și salata de brânză Feta ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Această rețetă servește 6 și costă 1,64 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 35g de grăsime, și un total de 354 calorii. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Mergeți la magazin și ridicați rucola, oțet de vin, nuci și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 63%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Supă de roșii cu ardei prăjiți, usturoi și ceapă cu crutoane de brânză Gruyere la grătar, Salată de Calamari, ardei grași prăjiți și ceapă roșie murată la grătar, și Mini Farfalle cu ardei prăjiți, ceapă, Feta și mentă.
Instrucțiuni
1
Pregătiți grătarul pentru gătit direct la foc mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
2
Într-un castron mic, amestecați ingredientele de vinaigret până la emulsionare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vinetă
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
3
Ungeți ușor feliile de ceapă cu ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă
Ulei De Gătit
4
Periați grătarele de gătit curate. Grătiți ceapa și ardeii grași la foc mediu direct, cu capacul închis cât mai mult posibil, până când ceapa este fragedă și cojile ardeilor sunt uniform carbonizate și vezicule, întorcându-se ocazional. Ceapa va dura 8 până la 12 minute, iar ardeii, 12 până la 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Gras
Ardei
Ceapă
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
5
Scoateți legumele de pe grătar.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
6
Așezați ardeii într-un castron mediu, acoperiți cu folie de plastic și lăsați-i să se aburească timp de 10 până la 15 minute. Când ardeii sunt suficient de reci pentru a fi manipulați, îndepărtați și aruncați cojile carbonizate, tulpinile și semințele și tăiați-le în fâșii de aproximativ un centimetru lățime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei
Semințe
Folie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Plastic
Bol
7
Așezați ardeii și ceapa într-un castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei
Ceapă
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
8
Adăugați 2 linguri de vinetă și aruncați pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vinetă
9
Într-un bol de salată aruncați rucola cu pansamentul rămas. Se acoperă cu ceapa și ardeii și apoi se adaugă nucile și brânza feta.