Ardei prăjiți

Ardei prăjiți
Dacă aveți în jur 25 minute pentru a petrece în bucătărie, ardeii prăjiți ar putea fi un spectaculos fără gluten, fără lactate, paleolitic și lacto ovo vegetarian rețetă pentru a încerca. O porție conține 95 calorii, 1g de proteine, și 9g de grăsime. Această rețetă servește 8 și costă 42 de cenți pe porție. Funcționează bine ca garnitură. 58 de persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Un amestec de ulei de măsline, oțet de vin, cățel de usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular uimitor de 93%. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Pui Picant Și Ardei, Ardei Umpluți, și Ardei umpluți cu ton dulce și acidulat.

Instrucțiuni

1
Frecați 1 lingură de ulei de măsline peste ardei, apoi puneți-l pe grătar sau sub un grătar, întorcându-se până se înnegrește peste tot. Puneți într-o pungă de plastic, sigilați și lăsați până se răcește suficient pentru a se descurca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
O Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate GrosierO Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate Grosier
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
Vârfuri Pentru Patiserie — Vârfuri Rotunde Nr. 4 și Nr. 2Vârfuri Pentru Patiserie — Vârfuri Rotunde Nr. 4 și Nr. 2
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
2
Cojiți pielea înnegrită din ardei, îndepărtați tulpinile, membrana și semințele, apoi rupeți-le în fâșii. Aranjați pe un platou sau farfurie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
O Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate GrosierO Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate Grosier
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
3
Bateți împreună uleiul de măsline rămas, usturoiul și oțetul cu niște condimente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
4
Stropiți pansamentul peste ardei, apoi împrăștiați cu capere și pătrunjel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
O Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate GrosierO Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate Grosier
3 Linguri Muștar, De Preferat Dijon3 Linguri Muștar, De Preferat Dijon
DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții8
Scor De Sănătate32
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista