Ardei prăjiți
Dacă aveți în jur 25 minute pentru a petrece în bucătărie, ardeii prăjiți ar putea fi un spectaculos fără gluten, fără lactate, paleolitic și lacto ovo vegetarian rețetă pentru a încerca. O porție conține 95 calorii, 1g de proteine, și 9g de grăsime. Această rețetă servește 8 și costă 42 de cenți pe porție. Funcționează bine ca garnitură. 58 de persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Un amestec de ulei de măsline, oțet de vin, cățel de usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular uimitor de 93%. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Pui Picant Și Ardei, Ardei Umpluți, și Ardei umpluți cu ton dulce și acidulat.
Instrucțiuni
Frecați 1 lingură de ulei de măsline peste ardei, apoi puneți-l pe grătar sau sub un grătar, întorcându-se până se înnegrește peste tot. Puneți într-o pungă de plastic, sigilați și lăsați până se răcește suficient pentru a se descurca.
Cojiți pielea înnegrită din ardei, îndepărtați tulpinile, membrana și semințele, apoi rupeți-le în fâșii. Aranjați pe un platou sau farfurie.
Bateți împreună uleiul de măsline rămas, usturoiul și oțetul cu niște condimente.
Stropiți pansamentul peste ardei, apoi împrăștiați cu capere și pătrunjel.