Ardei prăjit și vinete Marinara

Ardei prăjit și vinete Marinara
Ardeiul prăjit și marinara de vinete ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4 și costă 2,8 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 831 calorii, 33g de proteine, și 26g de grăsime pe porție. 40 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 25 de minute. Mergeți la magazin și ridicați oregano de crenguță, ulei de măsline, rozmarin de crenguță și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Cu o lingură scor de 98%, acest fel de mâncare este minunat. Încercați Vinete prăjite și Mozzarella cu un sos de scufundare Marinara prăjită, Roșii prăjite și ardei gras Marinara, și Cârnați italieni și omletă prăjită cu ardei roșu acoperită cu sos Marinara pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Char piei de ardei dulci și fierbinți la negru sub un broiler cu ușa cuptorului ușor întredeschisă, pentru a preveni acumularea de abur sau locul direct peste flacăra plită. Acoperiți ardeii carbonizați și răciți, coajați și semințe. Rezervă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate
O Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate GrosierO Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Preîncălziți cuptorul la 425 grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
3
Tăiați usturoiul pentru a expune cuișoarele, îmbrăcați-vă în ulei de măsline extravirgin și condimentați cu sare și piper. Apăsați usturoiul în rozmarinul tocat și acoperiți cuișoarele tăiate. Înfășurați usturoiul în folie și prăjiți 40 până la 45 de minute, până când este moale, dar încă umed.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană Zahăr Alb1 Cană Zahăr Alb
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel DezosatăCarne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
4
Înjumătățiți vinetele pe lungime și periați cu ulei de măsline extravirgin. Condimentați vinetele cu sare și piper și așezați-le cu partea tăiată în jos pe foaia de copt și prăjiți-le la foarte fragede, 30 până la 40 de minute. Răciți vinetele până când sunt ușor de manevrat, apoi scoateți carnea de pe piei și adăugați-o într-un robot de bucătărie cu usturoi prăjit și ardei dulci și iute prăjiți, apoi piure.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană Zahăr Alb1 Cană Zahăr Alb
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
Murături Cu Mărar Feliate Subțiri în Stil DelicateseMurături Cu Mărar Feliate Subțiri în Stil Delicatese
6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
Creveți SotațiCreveți Sotați
5
În cratiță, încălziți stocul și roșiile. Dacă roșiile sunt întregi, rupeți-le. Se amestecă amestecul de vinete-piper și se adaugă busuioc și oregano, sare și piper, după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, OpționalLa 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
6
Se fierbe sosul pentru a combina aromele, apoi se răcește și se păstrează pentru o masă înainte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
7
Reîncălziți la foc mediu.
8
Fierbeți pastele lungi și cretate în apă sărată până la al dente, aruncați pastele cu sos și serviți cu brânză și presărați pătrunjel proaspăt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mafaldi Fresh Dacă Este PosibilMafaldi Fresh Dacă Este Posibil
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 25 m.
Porții4
Scor De Sănătate84
Revista