Ardei Proaspeți De Vară La Grătar

Ardei proaspeți de vară la grătar ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten, primară, prietenoasă cu fodmap și vegetariană servește 25 și costă 23 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 1g de proteine, 2G de grăsime, și un total de 29 calorii. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de roșii cherry, frunze de busuioc, brânză mozzarella cu conținut scăzut de umiditate și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 31%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Vinete la grătar și Mozzarellan proaspăt pe Ciabatta cu ardei roșii prăjiți, maioneză cu usturoi, busuioc proaspăt și Rucola, Ardei gras la grătar și dovlecei de vară(Power Food), și Salată de vară la grătar cu porumb, ardei și pansament Chili-Lime.
Instrucțiuni
Încălziți grătarul la foc mediu-mare.
Tăiați fiecare ardei pe lungime în jumătate.
Scoateți și aruncați semințele. Umpleți fiecare jumătate cu 1 frunză de busuioc și 3 roșii; se acoperă cu brânză.
Stropiți uniform cu 2 lingurițe. pansament.
Grătar 8 până la 10 min. sau până când ardeii sunt crocanți.
Așezați ardeii pe platou; deasupra cu frunzele de busuioc rămase și pansament.