Quinoa umplute ardei Poblano este un fără gluten și vegetarian farfurie. O porție conține 840 calorii, 32g de proteine, și 35g de grăsime. Această rețetă servește 2 și costă 5,13 USD pe porție. Mergeți la magazin și ridicați praf de chili, quinoa, roșii de prune și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. 27 de persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 97%. Acest scor este excelent. Încercați Ardei Poblano Umpluți, Ardei Poblano Umpluți, și Ardei Poblano Umpluți pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
2
Adăugați roșiile întregi, usturoiul și chipotul într-un blender și piureul până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii întregi
Ulei De Piper
1 Portocala, Coaja
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
3
Se adaugă într-o cratiță și se fierbe la foc mediu până se îngroașă ușor, aproximativ 15 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
4
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie mare la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Lire De Soiuri Amestecate De Ciuperci Proaspete
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
5
Se adaugă ceapa și ardeii grași și se sotează până se înmoaie, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Taitei Rigatoni Uscati
20 De Felii Subțiri De Dovlecel
6
Adăugați roșiile de prune și gătiți până se descompune, încă 3 minute. Se amestecă fasolea, quinoa și pudra de chili. Opriți focul și pliați ceapa verde tocată dacă folosiți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prune Roșii
1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire
Salată Verde Iceberg, Tăiată în Bucăți De 2 Inci
4 Pitas Mari Din Grâu Integral, De Aproximativ 8 Inci în Diametru, încălzite
Otet De Mere Sau Sos Iute, Pentru Servire
7
Împărțiți ardeii poblano în jumătate și îndepărtați semințele. Umpleți ardeii cu amestecul de quinoa. Puneți aproximativ jumătate din sosul de roșii într - o farfurie de 13 pe 9 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză învechită Din Lapte De Vacă
Ceapă, Zaruri Fine (se Păstrează Pentru Garnitura Finală)
1 Cap De Salată Roșie, Tăiată în Bucăți De 2 Inci
4 Pitas Mari Din Grâu Integral, De Aproximativ 8 Inci în Diametru, încălzite
4 Pătrate De Brownie De Ciocolată (cumpărate Din Magazin Sau De Casă)
Echipamente pe care le vei folosi
Caserola Fel De Mâncare
Polonic
8
Așezați ardeii deasupra și tocați peste sosul rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cap De Salată Roșie, Tăiată în Bucăți De 2 Inci
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
Echipamente pe care le vei folosi
Polonic
9
Presărați ardeii cu brânza, acoperiți vasul cu folie și coaceți timp de 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cap De Salată Roșie, Tăiată în Bucăți De 2 Inci
Sos De Afine, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Caserola Fel De Mâncare
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni
10
Scoateți folia din partea de sus și gătiți până când ardeii sunt foarte moi, încă 5 minute. Se acoperă cu sos de cremă de Avocado, roșii tăiate cubulețe și ceapă verde feliată, dacă se dorește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Salată Verde Iceberg, Tăiată în Bucăți De 2 Inci
Sos De Smântână
Boccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
1/2 Kg Piept De Curcan
1 Cap De Salată Roșie, Tăiată în Bucăți De 2 Inci
Echipamente pe care le vei folosi
4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni
11
Feliați avocado în jumătate și îndepărtați groapa. Scoateți carnea într-un robot de bucătărie și adăugați iaurtul, sucul de lămâie și un vârf mare de sare și piper. Se amestecă până se omogenizează.