Quinoa umplute ardei Poblano este un fără gluten și vegetarian farfurie. O porție conține 840 calorii, 32g de proteine, și 35g de grăsime. Această rețetă servește 2 și costă 5,13 USD pe porție. Mergeți la magazin și ridicați praf de chili, quinoa, roșii de prune și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. 27 de persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 97%. Acest scor este excelent. Încercați Ardei Poblano Umpluți, Ardei Poblano Umpluți, și Ardei Poblano Umpluți pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country Woman
2
Adăugați roșiile întregi, usturoiul și chipotul într-un blender și piureul până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii întregi
Ardei Chipotle In Sos Adobo, Tocat Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
3
Se adaugă într-o cratiță și se fierbe la foc mediu până se îngroașă ușor, aproximativ 15 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
4
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie mare la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
5
Se adaugă ceapa și ardeii grași și se sotează până se înmoaie, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
6
Adăugați roșiile de prune și gătiți până se descompune, încă 3 minute. Se amestecă fasolea, quinoa și pudra de chili. Opriți focul și pliați ceapa verde tocată dacă folosiți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prune Roșii
1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire
Ceașcă Piept De Curcan Gătit Mărunțit
4 Pitas Mari Din Grâu Integral, De Aproximativ 8 Inci în Diametru, încălzite
Toppinguri, Opționale
7
Împărțiți ardeii poblano în jumătate și îndepărtați semințele. Umpleți ardeii cu amestecul de quinoa. Puneți aproximativ jumătate din sosul de roșii într - o farfurie de 13 pe 9 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Până La 15 Roșii De Pădure, Spălate, Fără Coji De Hârtie
1 Ceapă Dulce Mare, Tocată Grosier
O Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate Grosier
4 Pitas Mari Din Grâu Integral, De Aproximativ 8 Inci în Diametru, încălzite
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
(recomandat: Velveeta)
Polonic
8
Așezați ardeii deasupra și tocați peste sosul rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
O Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate Grosier
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
Echipamente pe care le vei folosi
Polonic
9
Presărați ardeii cu brânza, acoperiți vasul cu folie și coaceți timp de 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
O Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate Grosier
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
Echipamente pe care le vei folosi
(recomandat: Velveeta)
Modele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country Woman
Creveți Sotați
10
Scoateți folia din partea de sus și gătiți până când ardeii sunt foarte moi, încă 5 minute. Se acoperă cu sos de cremă de Avocado, roșii tăiate cubulețe și ceapă verde feliată, dacă se dorește.
O Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
11
Feliați avocado în jumătate și îndepărtați groapa. Scoateți carnea într-un robot de bucătărie și adăugați iaurtul, sucul de lămâie și un vârf mare de sare și piper. Se amestecă până se omogenizează.