Ardei Poblano Umpluți Cu Chorizo
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați ardeii Poblano umpluți cu Chorizo. Această rețetă servește 4. O porție conține 483 calorii, 24g de proteine, și 36g de grăsime. Pentru $1.85 pe portie, această rețetă acoperă 17% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 81 persoană au făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți la îndemână ceapă, ardei poblano, chimen măcinat și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este adus la tine de Toțiretete. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 71%. Acest scor este solid. Încercați Ardei Poblano Umpluți Cu Chorizo, Ardei Poblano Umpluți Cu Chorizo, și Ardei Poblano Umpluți Cu Chorizo La Grătar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie la foc mediu-mare. Gatiti si amestecati chorizo in ulei fierbinte pana se rumeneste complet si se rupe in bucati mici, 7-10 minute.
Scoateți tigaia de pe foc; amestecați orezul, ceapa, 1/4 cană sos taco, brânză Cheddar și chimen cu chorizo până se amestecă uniform.
Umpleți jumătățile de ardei poblano cu amestecul chorizo; așezați într-o farfurie mică sau într-o tigaie.
Stropiți 1 lingură de sos taco peste fiecare piper.
Se toarnă apă în partea de jos a vasului; se acoperă ușor cu folie de aluminiu.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când ardeii sunt fragede, aproximativ 1 oră.