Ardei Poblano Umpluți Cu Chorizo

Ardei Poblano Umpluți Cu Chorizo
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați ardeii Poblano umpluți cu Chorizo. Această rețetă servește 4. O porție conține 483 calorii, 24g de proteine, și 36g de grăsime. Pentru $1.85 pe portie, această rețetă acoperă 17% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 81 persoană au făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți la îndemână ceapă, ardei poblano, chimen măcinat și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este adus la tine de Toțiretete. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 71%. Acest scor este solid. Încercați Ardei Poblano Umpluți Cu Chorizo, Ardei Poblano Umpluți Cu Chorizo, și Ardei Poblano Umpluți Cu Chorizo La Grătar pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
2
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie la foc mediu-mare. Gatiti si amestecati chorizo in ulei fierbinte pana se rumeneste complet si se rupe in bucati mici, 7-10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Brânză Pepper Jack Rasă, împărțităBrânză Pepper Jack Rasă, împărțită
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
3
Scoateți tigaia de pe foc; amestecați orezul, ceapa, 1/4 cană sos taco, brânză Cheddar și chimen cu chorizo până se amestecă uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crenguțe Proaspete De Mărar Sau Tarhon, OpționalCrenguțe Proaspete De Mărar Sau Tarhon, Opțional
Sos TacoSos Taco
Brânză Pepper Jack Rasă, împărțităBrânză Pepper Jack Rasă, împărțită
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 TocatăCeapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Mazăre Goya®Mazăre Goya®
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
4
Umpleți jumătățile de ardei poblano cu amestecul chorizo; așezați într-o farfurie mică sau într-o tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Până La 15 Roșii De Pădure, Spălate, Fără Coji De Hârtie12 Până La 15 Roșii De Pădure, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Brânză Pepper Jack Rasă, împărțităBrânză Pepper Jack Rasă, împărțită
Echipamente pe care le vei folosi
(recomandat: Velveeta)(recomandat: Velveeta)
Nuci Pecan Tocate Marunt, Plus Extra Pentru ServireNuci Pecan Tocate Marunt, Plus Extra Pentru Servire
5
Stropiți 1 lingură de sos taco peste fiecare piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos TacoSos Taco
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
6
Se toarnă apă în partea de jos a vasului; se acoperă ușor cu folie de aluminiu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
7
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când ardeii sunt fragede, aproximativ 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fileuri De Piept De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Subțire (aproximativFileuri De Piept De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Subțire (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
DificultateExpert
Gata În1 h, 30 m.
Porții4
Scor De Sănătate5
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista