Ardei Poblano Umpluți
Ardeii poblano umpluți ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 454 calorii, 16g de proteine, și 18g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4. Pentru $2.97 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este adus la tine de retetele mele. Mergeți la magazin și ridicați fasole, orez, brânză de capră și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 30 minute. Cu o lingură scor de 68%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Ardei Poblano Umpluți, Ardei Poblano Umpluți, și Ardei Poblano Umpluți pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Reglați suportul cuptorului în cea mai înaltă poziție; încălziți broiler. Gatiti orezul conform instructiunilor pachetului. Între timp, tăiați poblanos pe jumătate pe lungime. Scoateți și aruncați semințele.
Așezați poblanos cu pielea în sus pe o foaie de copt căptușită cu folie. Se fierbe până când pielea este carbonizată neagră, 2 până la 3 minute.
Scoateți din cuptor și lăsați să se răcească. Într-un castron mare, combinați porumbul, fasolea, orezul fiert, uleiul, 1 1/4 lingurițe de sare și 1/4 linguriță de piper. Folosind degetele sau un cuțit de tăiat, curățați poblanos-ul și aruncați pielea. Împărțiți jumătățile poblano între plăci individuale. Puneți amestecul de orez peste blaturi și presărați brânza.
Se servește la temperatura camerei. Bacsis: Poblanos (ardei verzi blânzi, cu o carne robustă, perfectă pentru umplutură) sunt disponibile în multe supermarketuri. Dar dacă nu le găsiți, încercați în schimb ardei grași verzi mici.