Ardei poblano prăjiți umpluți cu sos de caju-Chipotle

Ardei poblano prăjiți umpluți cu sos de caju-Chipotle
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați ardeii Poblano prăjiți umpluți cu sos de caju-Chipotle. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 4 și costă $ 4.58 pe portie. O porție conține 721 calorii, 18g de proteine, și 31g de grăsime. Mulți oameni au făcut această rețetă, iar 395 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați orez, caju, ardei gras și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 98%. Acest scor este remarcabil. Rețete similare includ Ardei Poblano Umpluți Într-Un Sos Chipotle, Ardei poblano umpluți într-un sos Chipotle, și Ardei Poblano umpluți cu brânză de vită cu sos de Chili de roșii ușor prăjite.

Instrucțiuni

1
Încălziți 2 linguri de ulei de măsline într-o cratiță mică la foc mediu până la sclipire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Echipamente pe care le vei folosi
8 Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (45 G Fiecare)8 Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (45 G Fiecare)
2
Adăugați caju și gătiți, amestecând frecvent, până se rumenesc ușor, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CajuCaju
3
Adăugați usturoiul și chimenul și gătiți, amestecând constant, până când sunt parfumate, aproximativ 30 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 TocatăCeapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
4
Adăugați bulion de pui, ardei chipotle, oțet și zahăr și aduceți la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Chipotle In Sos Adobo, Tocat Marunt, Plus 2 Linguri Sos AdoboArdei Chipotle In Sos Adobo, Tocat Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo
(ficatul și Gâtul îndepărtate)(ficatul și Gâtul îndepărtate)
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite
5
Se transferă într-un blender și se amestecă la viteză mare până se omogenizează, aproximativ 2 minute se condimentează după gust cu sare și piper negru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
6
Transferați într-un recipient și puneți-l deoparte.
7
Așezați ardeii poblano direct peste flacăra unui arzător cu gaz și gătiți, rotind ocazional, până când sunt carbonizați pe toate suprafețele, aproximativ 10 minute în total. Alternativ, aranjați pe o foaie de copt cu margini, preîncălziți broilerul la înălțime și fierbeți cât mai aproape de elementul de încălzire, rotind ocazional, până când este carbonizat pe toate părțile, aproximativ 15 minute în total.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Până La 15 Roșii De Pădure, Spălate, Fără Coji De Hârtie12 Până La 15 Roșii De Pădure, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)
8
Transferați poblanos carbonizat fierbinte pe o foaie mare de folie de aluminiu. Înfășurați bine și lăsați-l deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Până La 15 Roșii De Pădure, Spălate, Fără Coji De Hârtie12 Până La 15 Roșii De Pădure, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers
9
Încălziți restul de 2 linguri de ulei de măsline într-o cratiță mare sau cuptor olandez cu un capac etanș la foc mediu-mare până la sclipire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Echipamente pe care le vei folosi
1 Baton De Unt, Plus 3 Linguri Topite Pentru Uns1 Baton De Unt, Plus 3 Linguri Topite Pentru Uns
8 Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (45 G Fiecare)8 Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (45 G Fiecare)
10
Adăugați ceapa și ardeiul gras și gătiți, amestecând ocazional, până se înmoaie, aproximativ 5 minute. Se amestecă orezul și se gătește, amestecând frecvent, până se prăjește ușor, aproximativ 3 minute. Se amestecă stafidele și caperele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime
1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)
1 Cană De Stafide Aurii, Măcinate Grosier1 Cană De Stafide Aurii, Măcinate Grosier
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
11
Adăugați stoc și aduceți la foc mic la foc mare. Reduceți la minim, acoperiți și gătiți până când lichidul este complet absorbit, aproximativ 25 de minute. Pufați orezul cu o furculiță și amestecați coriandru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
12
Reglați suportul cuptorului în poziția de mijloc și preîncălziți cuptorul la 400 F. alternativ, aprindeți un coș mare plin de cărbune, lăsați-l să ardă până la cenușă cenușie, apoi întindeți cărbuni pe o parte a grătarului de cărbune. Acoperiți grătarul și lăsați să se preîncălzească. Alternativ, setați jumătate din arzătoarele unui grătar pe gaz la mare. Acoperiți și lăsați să se preîncălzească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
13
Desfaceți ardeii poblano și coajați cu grijă. Tăiați fiecare ardei pe lungime și îndepărtați semințele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Până La 15 Roșii De Pădure, Spălate, Fără Coji De Hârtie12 Până La 15 Roșii De Pădure, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
14
Întindeți un strat subțire de sos pe fundul unui vas de copt de 9 x 13 inci sau al unei tigaie din fontă de 10 inci. Umpleți fiecare ardei cu orez și închideți până când forma seamănă cu un ardei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
15
Așezați în sos cusătura-cu partea în jos. Repetați până când toți cei șase ardei sunt umpluți și așezați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
O Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate GrosierO Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate Grosier
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
16
Acoperiți ardeii cu mai mult sos și brânză rasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
O Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate GrosierO Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate Grosier
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
17
Transferați vasul de copt sau tigaia în cuptor sau în partea mai rece a grătarului. Gatiti pana se topeste branza si sosul s-a rumenit, aproximativ 25 de minute in total.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
18
Serviți imediat cu orez suplimentar pe lateral.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
DificultateExpert
Gata În2 hrs
Porții4
Scor De Sănătate54
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista