Ardei Negru–Pufuri De Brânză Manchego

Ardei Negru–Pufuri De Brânză Manchego
Piper negru-pufurile de brânză Manchego necesită în jur 1 oră și 15 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 60 de porții cu 42 calorii, 2G de proteine, și 3G de grăsime fiecare. Pentru 11 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Acesta funcționează bine ca un hor d ' oeuvre ieftin. Dacă aveți la îndemână piper, brânză manchego îmbătrânită, făină și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Acesta este adus la tine de Chow. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular improvabil de 8%. Rețete similare sunt Ardei Negru–Pufuri De Brânză Manchego, Salată de vinete la grătar și brânză Manchego cu busuioc proaspăt și glazură de piper Balsamic-Negru, și Chorizo și Manchego Puffs.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 375 F și aranjați rafturile în treimea superioară și inferioară. Tapetați 2 foi de copt cu covorașe de copt din silicon sau hârtie pergament.
Echipamente pe care le vei folosi
4 Felii De Pecorino, Cu Grosimea De 1,2 Cm4 Felii De Pecorino, Cu Grosimea De 1,2 Cm
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Combinați laptele, untul, sarea și piperul într-o cratiță medie și aduceți la fierbere la foc mediu. Reduceți focul la minim, adăugați făină dintr-o dată și amestecați energic până se încorporează bine. Gatiti, amestecand continuu, pana cand aluatul se simte uscat la atingere si nu se mai lipeste de fundul tigaiei, aproximativ 3 pana la 5 minute. (Aluatul va forma o bilă mare.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite GrosierPrăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
3
Transferați aluatul într-un mixer prevăzut cu un accesoriu pentru palete. Bateți ouăle pe rând la viteză medie-mică, lăsându-l pe primul să se încorporeze complet înainte de a adăuga următorul. Rezervați 3 linguri de brânză Manchego mărunțită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză ManchegoBrânză Manchego
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
4
Adăugați restul de Manchego și parmezan în aluat și amestecați la foc mic până se încorporează.Aruncați runde de aluat de mărimea unei linguri pe foile de copt pregătite, la aproximativ 1/2 inch distanță. Presărați uniform brânza Manchego rezervată deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză ManchegoBrânză Manchego
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
5
Coaceți, rotind la jumătatea timpului de coacere, până când se umflă și se rumenesc, aproximativ 30 până la 35 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
6
Se servește fierbinte, cald sau la temperatura camerei.
DificultateExpert
Gata În1 h, 15 m.
Porții60
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista