Ardei la grătar, dovlecei și ceapă

Ardei la gratar, suc de fructe, și ceapa este un fără gluten, primar și întreg 30 farfurie. Pentru 70 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 2G de proteine, 1g de grăsime, și un total de 48 calorii. Această rețetă servește 8. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Mergeți la magazin și ridicați ardei grași, chimen măcinat, sare și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 82%. Acest scor este minunat. Rețete similare includ Suc de ghindă umplute cu varză, ardei și ceapă, Pizza la grătar cu cârnați fierbinți, ardei și ceapă la grătar și Oregano Ricotta, și Ardei Și Ceapă La Grătar.
Instrucțiuni
Combinați toate ingredientele, cu excepția spray-ului de gătit într-o pungă de plastic cu fermoar; sigilați și agitați bine. Marinați la frigider 2 ore sau peste noapte.
Aranjați legumele într-un singur strat pe grătarul acoperit cu spray de gătit. Grătați 10 minute sau până se rumenesc, întorcând legumele ocazional.