Ardei iute și nuci de ghimbir

Rețeta de ardei iute și nuci de ghimbir este gata în aproximativ 20 de minute și este cu siguranță un remarcabil fără gluten, fără lactate, lacto ovo vegetarian și prietenos cu fodmap opțiune pentru iubitorii de mâncare americană. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 16g de proteine, 45g de grăsime, și un total de 584 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 1,23 USD pe porție. 7 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Acesta va fi un hit la dvs Super Bowl eveniment. Un amestec de nuci, fulgi de ardei iute, ghimbir măcinat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Funcționează bine ca fel principal. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 87%, ceea ce este spectaculos. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Cotlete de miel cu ghimbir Chilli, Tartă cu Crab și ghimbir cu un pansament cu ardei iute, și Chilli La Grătar Și Somon Cilantro Cu Orez Cu Ghimbir.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 200C / 180C ventilator / gaz
Bateți scurt albușul pentru a-l rupe.
Adăugați condimentele și zahărul și amestecați pentru a combina.
Adăugați nucile și amestecați sau aruncați pentru a acoperi.
Tapetați o tavă de copt cu pergament de copt, apoi turnați nucile.
Se presară sare după gust. Prăjiți timp de 10-15 minute. Folosiți o spatulă sau o lingură pentru a rupe și aruncați nucile la jumătatea gătitului. Se lasă să se răcească complet, apoi se rupe pentru a servi.