Ardeii iute umpluți cu salată de rodie ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 4. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primară și vegetariană are 206 calorii, 5g de proteine, și 13g de grăsime pe porție. Pentru $2.19 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Dacă aveți la îndemână avocado copt ferm, suc de lămâie, ceapă verde și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 75%. Acest scor este bun. Rețete similare sunt Ardei Iute Poblano Umpluți Cu Porumb, Dovlecei umpluți cu porumb, ardei iute și brânză (fără carne), și Friptură de flanc umplută la grătar cu ardei iute prăjiți și brânză Pepper Jack.
Instrucțiuni
1
Într-o tigaie de 10 x 15 inci, fierbeți ardeii iute poblano la 4 până la 6 inci de căldură, întorcându-se după cum este necesar, până când pielea se blisterează și se înnegrește peste tot, 15 până la 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate
12 Până La 15 Roșii De Pădure, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
2
Când ardeii iute sunt suficient de reci pentru a atinge, trageți ușor și aruncați pielea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate
3
Tăiați o fantă longitudinală prin 1 parte a fiecărui chili. Scoateți ușor și aruncați semințele și venele; lăsați tulpinile pe ardei iute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
4
Într-un castron, amestecați sucul de portocale și sucul de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pudră De Gelatină De Merișoare
Avocado Hass Ușor Piure
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
Chili în meniu? Încercați să împerecheați cu Cava, Grenache și Shiraz. Aceste roșii suculente nu au prea mult tanin (important pentru alimentele picante), dar un vin spumant precum cava poate îmblânzi căldura și mai bine. Un vin pe care l-ai putea încerca este Casteller Cava Rosado. Are 4,4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 16 dolari.