Ardei iute umpluți cu salată de rodie
Ardeii iute umpluți cu salată de rodie ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 4. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primară și vegetariană are 206 calorii, 5g de proteine, și 13g de grăsime pe porție. Pentru $2.19 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Dacă aveți la îndemână avocado copt ferm, suc de lămâie, ceapă verde și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 75%. Acest scor este bun. Rețete similare sunt Ardei Iute Poblano Umpluți Cu Porumb, Dovlecei umpluți cu porumb, ardei iute și brânză (fără carne), și Friptură de flanc umplută la grătar cu ardei iute prăjiți și brânză Pepper Jack.
Instrucțiuni
Într-o tigaie de 10 x 15 inci, fierbeți ardeii iute poblano la 4 până la 6 inci de căldură, întorcându-se după cum este necesar, până când pielea se blisterează și se înnegrește peste tot, 15 până la 20 de minute.
Când ardeii iute sunt suficient de reci pentru a atinge, trageți ușor și aruncați pielea.
Tăiați o fantă longitudinală prin 1 parte a fiecărui chili. Scoateți ușor și aruncați semințele și venele; lăsați tulpinile pe ardei iute.
Într-un castron, amestecați sucul de portocale și sucul de lămâie.
Tăiați în bucăți de 1/4 până la 1/2 inch și adăugați în castron.
Adăugați chili jalapeo, ceapă verde, coriandru și semințe de rodie. Se amestecă ușor pentru a amesteca salata.
Se adaugă sare după gust.
Așezați ardeii iute pe farfurii, tăiați cu fața în sus. Puneți cantități egale de salată în fiecare chili; o parte din salată se va revărsa.
Presărați brânza cotija uniform peste ardeii iute umpluți.