Ardei Iute Poblano Umpluți Cu Quinoa

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați ardeii Poblano umpluți cu Quinoa. Pentru $1.35 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 15g de proteine, 14g de grăsime, și un total de 310 calorii. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Dacă aveți la îndemână ardei iute poblano, sâmburi de semințe de dovleac, ceapă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 72%. Acest scor este solid. Încercați Ardei Iute Poblano Umpluți Cu Quinoa, Ardei iute poblano umpluți în orez alb (arroz Blanco con Chiles Rellenos de Queso), și Ardei Iute Poblano Umpluți ( pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 35
Tăiați ardeii iute pe jumătate pe lungime; îndepărtați tulpinile și semințele. Pune deoparte.
Combinați apa și quinoa într-o cratiță medie; aduceți la fierbere. Acoperiți, reduceți căldura și fierbeți 13 minute sau până când lichidul este absorbit. Pune deoparte.
Pulverizați o tigaie mare antiaderentă cu spray de gătit; se pune la foc mediu-mare până când este fierbinte.
Adăugați ardei gras, ceapă, ardei jalapeo și usturoi; saut 2 minute.
Adăugați sâmburi de semințe de dovleac; sotati 2 minute.
Se ia de pe foc; se amestecă quinoa, ceapa verde, coriandru, sos de soia și suc de lămâie. Lingură 1/3 cană amestec de quinoa în fiecare jumătate de chile.
Se toarnă suc de roșii într-un vas de copt de 13 x 9 inci; așezați ardei iute umpluți în vas. Acoperiți și coaceți la 350 timp de 20 de minute.
Presărați brânză peste ardei iute; coaceți, neacoperit, încă 10 minute sau până când brânza se topește și ardeii iute sunt bine încălziți. Puneți sucul de roșii peste ardei iute.
Vin recomandat: Cava, Grenache, Shiraz
Chili în meniu? Încercați să împerecheați cu Cava, Grenache și Shiraz. Aceste roșii suculente nu au prea mult tanin (important pentru alimentele picante), dar un vin spumant precum cava poate îmblânzi căldura și mai bine. Ai putea încerca peșteri Roger Goulart Gran Reserva Cava. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,7 din 5 stele și un preț de aproximativ 23 de dolari pe sticlă.
![Peșterile Roger Goulart Gran Reserva Cava]()
Peșterile Roger Goulart Gran Reserva Cava
Vinurile utilizate pentru producția de cava sunt alese cu mare grijă și sunt supuse unei perioade de maturare minimă de patru ani. După 24 de luni – și o dată pe an – sticlele în curs de îmbătrânire sunt supuse tehnicii D. P. L., care constă în agitarea sticlelor pentru a omogeniza drojdia și a obține o extracție mai mare din punct de vedere al potențialului lor aromatic și gustativ, pe parcursul celor peste 48 de luni de îmbătrânire. Rezultatul este o cava delicată, cu o culoare galben pal, tonuri aurii deschise și o strălucire incredibilă, precum și buchete interesante, complexe și puternice.Amestec: 60% Xare-lo, 20% Macabeo și 20% Parellada