Ardei Iute Poblano Umpluți Cu Cartofi
Cartofi umplute Poblano Chiles este un fără gluten și vegetarian garnitură. O porție conține 178 calorii, 9g de proteine, și 6g de grăsime. Această rețetă servește 6 și costă 1,86 USD pe porție. Dacă aveți la îndemână chimen măcinat, cartofi, porumb și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 50 minute. Această rețetă este plăcută de 24 de gurmanzi și bucătari. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 91%. Acest scor este extraordinar. Încercați Ardei iute poblano umpluți în orez alb (arroz Blanco con Chiles Rellenos de Queso), Ardei Iute Poblano Umpluți (, și Ardei Iute Poblano Umpluți Cu Quinoa pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Setați controlul cuptorului la fiert. Aliniați foaia de cookie cu folie.
Puneți ardeii iute poblano pe foaia de prăjituri. Se fierbe 8 minute, întorcându-se o dată, până se înnegrește.
Puneți ardeii iute înnegriți în castron; acoperiți bine.
Lăsați să stea 10 minute. Îndepărtați pielea carbonizată de ardei iute.
Încălziți cuptorul la 177°.într-un castron mare, amestecați piureul de cartofi, 1 cană de porumb, coriandru, ardei iute verde, chimen și 1/2 cană de brânză.
Tăiați centrul fiecărui poblano; chestii cu amestec de cartofi.
Se pune într-un vas de copt puțin adânc.
Se presară cu 1/4 cană de porumb rămasă și 1/4 cană de brânză.
Coaceți neacoperit 15 minute sau până când brânza este topită și blaturile sunt ușor rumenite.
Vin recomandat: Cava, Grenache, Shiraz
Cava, Grenache și Shiraz sunt alegeri excelente pentru Chili. Aceste roșii suculente nu au prea mult tanin (important pentru alimentele picante), dar un vin spumant precum cava poate îmblânzi căldura și mai bine. Ai putea încerca Clos Amador Cava Tendre ros aprox. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 11 dolari pe sticlă.
![Clos Amador Cava Tendre Rose]()
Clos Amador Cava Tendre Rose
Culoare roz intens și profund, cu un aspect strălucitor. Formarea constantă a rozariilor de bule fine. Arome curate și intense de fructe roșii, tipice soiului, cu o notă ușoară de floare de trandafir. Proaspăt și elegant, cu note marcate de fructe sălbatice, zmeură și cireșe care încadrează un postgust ferm și larg.Savurat mai ales ca aperitiv, Clos Amador Rose se potrivește perfect cu mousse-ul de ciocolată neagră și este divin cu fructe roșii proaspete și prăjituri precum charlotte de căpșuni.