Ardei Iute Poblano Umplute Cu Crab Cu Salsa De Mango
Chili Poblano umplute cu Crab cu salsa de Mango ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 379 calorii, 23g de proteine, și 24g de grăsime. Această rețetă fără gluten, primară și pescatariană servește 4 și costă $3.38 pe portie. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Este o destul de scump rețetă pentru fanii mâncării mexicane. Un amestec de oțet de vin, muștar dijon, parmezan și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 62%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Ardei iute poblano umpluți în orez alb (arroz Blanco con Chiles Rellenos de Queso), Ardei Iute Poblano Umpluți (, și Ardei Iute Poblano Umpluți Cu Quinoa pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Combinați primele 4 ingrediente într-un castron mic; se amestecă bine. Acoperiți și răciți.
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
2
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
3
Combinați 2 linguri de brânză Romano, oregano, muștar, piper și brânză ricotta într-un robot de bucătărie și procesați până se omogenizează. Puneți lingura într-un castron și amestecați anghinare și carne de crab. Împărțiți amestecul uniform între jumătățile de chile și presărați cu 1 lingură de brânză Romano.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Ricotta
Brânză Romano
Anghinare
Crabmeat
Muștar
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
Piper
Ardei Iute
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De Alimente
Bol
4
Așezați ardeii iute umpluți pe o foaie de copt și coaceți la 350 timp de 30 de minute sau până se rumenesc ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Iute
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
Cuptor
5
Serviți ardei iute cu salsa de mango și garnisiți cu crenguțe de coriandru, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Uncii De Tequila Blanco 100%
Ardei Iute
1 Ananas Alb Mare Sau Ananas Obișnuit
Dientes De Ajo
6
Notă: înlocuiți 4 ardei grași roșii sau verzi cu ardei iute poblano, dacă doriți.
Crustaceele pot fi asociate cu Chardonnay, Muscadet și Riesling. Chardonnay cu unt este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Frank Family Vineyards Lewis Vineyard Reserve Chardonnay cu un rating de 5 stele din 5 pare un meci bun. Costă aproximativ 62 de dolari pe sticlă.