Ardei iute de pui și brânză
Ardeii iute de pui și brânză ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de supă. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primară și vegetariană are 163 calorii, 7g de proteine, și 12g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 6. Pentru $1.37 pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de ulei de măsline, CR ampermormme fra ampermormche, usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 51%. Rețete similare sunt Pui, Ardei Iute Verde Și Cupe De Brânză, Cremă de brânză cremoasă cu ardei iute, și Dovlecei umpluți cu porumb, ardei iute și brânză (fără carne).
Instrucțiuni
Clătiți puiul și uscați-l. Într-o tigaie antiaderentă de 10 până la 12 inci la foc mediu, combinați puiul, ceapa, roșiile, uleiul, usturoiul și chimenul. Se amestecă adesea până când puiul este ușor roz în centrul celei mai groase părți (tăiat pentru a testa), 6 până la 10 minute.
Lăsați să stea până când puiul este suficient de rece pentru a atinge, apoi rupeți carnea în bucăți. Întoarce-te la pan.
Adăugați ardei gras, conserve de ardei iute și brânză; amesteca.
Purtând mănuși de cauciuc, tăiați poblanos pe jumătate pe lungime. Cu un cuțit, tăiați bucata de semințe de sub tulpină în interiorul fiecărui chili, lăsând capătul tulpinii la locul său (pentru a forma o ceașcă). Scoateți și aruncați venele.
Mound amestec de pui în mod egal în jumătăți de chili. Puneți ardei iute într - o caserolă unsă de 9 pe 13 inci, umplând-o. Acoperiți bine cu folie.
Coaceți într-un cuptor de 375 până când poblanos sunt fragede când sunt străpunse, aproximativ 35 de minute.
Serviți ardeii iute cu o spatulă.
Adăugați crme frache și sare după gust.