Ardei Iute Cu Trei Fasole

Ardei Iute Cu Trei Fasole
Filet de trei fasole Chili ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 416 calorii, 45g de proteine, și 9g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 6. Pentru $3.36 pe portie, această rețetă acoperă 36% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Super Bowl. Mergeți la magazin și ridicați bulion de vită, ulei vegetal, pudră de chili și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma ceapa, puteți urma acest fel principal cu Bomboane De Porumb Cupcakes ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 88%. Acest scor este uimitor. Încercați Friptură De Chili, Ardei Iute, și Chili gros și gros cu filet pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
În cuptorul olandez de 4 litri, încălziți uleiul la foc mediu-mare. Gatiti 1 kilogram de carne de vita la un moment dat in ulei, amestecand ocazional, pana se rumeneste; scoateți din cuptorul olandez.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De VităCarne De Vită
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor OlandezCuptor Olandez
2
Adăugați ceapa și ardeiul gras la cuptorul olandez. Gatiti 2 pana la 3 minute, amestecand ocazional, pana cand este crocant. Se amestecă ingredientele rămase, cu excepția cărnii de vită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei GrasArdei Gras
CeapăCeapă
Carne De VităCarne De Vită
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor OlandezCuptor Olandez
3
Acoperiți și gătiți la foc mediu 10 minute. Se amestecă carnea de vită. Gatiti descoperit 3-8 minute sau pana cand carnea de vita este frageda.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De VităCarne De Vită

Echipamente

Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir

Friptură în meniu? Încercați să împerecheați cu Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Un vin pe care l-ai putea încerca este Merlotul regizorului. Are 5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 21 de dolari.
Merlotul regizorului
Merlotul regizorului
Merlotul regizorului nostru din 2014 oferă lux și un palat rotund și plin. Parfumul său demonstrează fructe roșii și negre cu note de anason și lemn condimentat. Suculent la intrare, vinul se lărgește și devine catifelat pe gust, cu arome de prune, loganberry și cireș negru accentuate de note subtile de condimente de fasole espresso și vanilie prăjită. Taninurile medii susțin corpul acestui vin, oferind rafinament în finisajul său. Perechi frumos cu piept, cotlet de porc la grătar și linguine cu pesto.
DificultateGreu
Gata În55 m.
Porții6
Scor De Sănătate82
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista