Ardei iute Anchos Rellenos De Queso (ardei iute Ancho umplut cu brânză)

Ardei iute Anchos Rellenos De Queso (ardei iute Ancho umplut cu brânză)
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Chiles Anchos Rellenos de Queso (Ancho Chiles umplut cu brânză). Această rețetă face 6 porții cu 522 calorii, 24g de proteine, și 35g de grăsime fiecare. Pentru $1.96 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați brânza jack, frunza de dafin, crema mexicana și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 58%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Ardei iute poblano umpluți în orez alb (arroz Blanco con Chiles Rellenos de Queso), Ferma Chiles Rellenos cu Ancho Chile Salsa, și Cotlet de porc cu ardei iute Rellenos și sos Ancho.

Instrucțiuni

1
Într-un blender sau robot de bucătărie, combinați roșiile, ceapa și usturoiul și amestecați până se omogenizează. Pentru un sos neted, împingeți printr-o strecurătoare cu ochiuri fine, dacă este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
2
Într-o tigaie mare, la foc moderat, topiți untul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Curcan (sau Pui) Gătit MărunțitCurcan (sau Pui) Gătit Mărunțit
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
3
Adăugați amestecul de caldillo de roșii și prăjiți, amestecând ocazional, până când își schimbă culoarea și se reduce ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
4
Chiar înainte de servire, încălziți ușor crema Mexicana într-o cratiță, apoi amestecați amestecul de roșii caldillo, aduceți la foc mic și condimentați după gust cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Oaxacan, Separată în Fire Subțiri (poate înlocui Mozzarella)Brânză Oaxacan, Separată în Fire Subțiri (poate înlocui Mozzarella)
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
5 Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți Mici5 Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți Mici
Biscuiți Oreo TăiațiBiscuiți Oreo Tăiați
1
Într-o cratiță medie, aduceți 1 litru de apă la fierbere, împreună cu piloncillo, cimbru, oregano și frunze de dafin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PanelaPanela
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, OpționalLa 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Orez CANILLA® Cu Bob Extra LungOrez CANILLA® Cu Bob Extra Lung
Echipamente pe care le vei folosi
5 Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți Mici5 Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți Mici
2
Încălziți o tigaie comală sau din fontă la foc mic și prăjiți ardeii iute până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Usturoi Tocat1 Cană De Usturoi Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
3
Transferați în apa clocotită, apoi opriți focul și lăsați ardeii iute să se înmoaie timp de 3 până la 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Usturoi Tocat1 Cană De Usturoi Tocat
Orez CANILLA® Cu Bob Extra LungOrez CANILLA® Cu Bob Extra Lung
4
Scoateți ardeii iute din apă și folosind un cuțit mic și ascuțit, faceți o fantă longitudinală pe o parte a fiecăruia. Îndepărtați cu grijă semințele și, dacă este posibil, pielea. (Tulpina chile ar trebui să rămână atașată, așa că, dacă pielea este greu de decojit, lăsați-o aprinsă.) Condimentați interiorul ardeilor iute cu sare, apoi umpleți cu brânza, împărțind-o în mod egal.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
1 Cană De Usturoi Tocat1 Cană De Usturoi Tocat
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Orez CANILLA® Cu Bob Extra LungOrez CANILLA® Cu Bob Extra Lung
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
5
Într-o tigaie mare saut, la foc moderat, topiți untul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Curcan (sau Pui) Gătit MărunțitCurcan (sau Pui) Gătit Mărunțit
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
6
Adăugați ardeii iute și gătiți, răsturnând ușor, pentru a topi brânza.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
1 Cană De Usturoi Tocat1 Cană De Usturoi Tocat
7
Puneți caldillo con crema pe un platou sau farfurii individuale, acoperiți cu ardeii iute și serviți imediat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Usturoi Tocat1 Cană De Usturoi Tocat
Brânză Oaxacan, Separată în Fire Subțiri (poate înlocui Mozzarella)Brânză Oaxacan, Separată în Fire Subțiri (poate înlocui Mozzarella)

Vin recomandat: Cava, Grenache, Shiraz

Cava, Grenache și Shiraz sunt alegerile mele de top pentru Chili. Aceste roșii suculente nu au prea mult tanin (important pentru alimentele picante), dar un vin spumant precum cava poate îmblânzi căldura și mai bine. Weinert Cavas de Weinert cu un rating de 4, 6 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 27 de dolari pe sticlă.
Weinert Cavas de Weinert
Weinert Cavas de Weinert
"Din podgoriile selecte din Lujan de Cuyo, acest amestec de malbec, cabernet Sauvignon și merlot este unul dintre cele mai strălucitoare și mai clare exemple ale stilului lui Weinert..."- Vin Și Băuturi Spirtoase 93/100
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate17
Revista