Ardei iute Anchos Rellenos De Queso (ardei iute Ancho umplut cu brânză)

Ardei iute Anchos Rellenos De Queso (ardei iute Ancho umplut cu brânză)
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Chiles Anchos Rellenos de Queso (Ancho Chiles umplut cu brânză). Această rețetă face 6 porții cu 522 calorii, 24g de proteine, și 35g de grăsime fiecare. Pentru $1.96 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați brânza jack, frunza de dafin, crema mexicana și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 58%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Ardei iute poblano umpluți în orez alb (arroz Blanco con Chiles Rellenos de Queso), Ferma Chiles Rellenos cu Ancho Chile Salsa, și Cotlet de porc cu ardei iute Rellenos și sos Ancho.

Instrucțiuni

1
Într-un blender sau robot de bucătărie, combinați roșiile, ceapa și usturoiul și amestecați până se omogenizează. Pentru un sos neted, împingeți printr-o strecurătoare cu ochiuri fine, dacă este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
2
Într-o tigaie mare, la foc moderat, topiți untul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Căței De Usturoi, 4 Zdrobiți și Ceilalți 2 Feliați Subțire6 Căței De Usturoi, 4 Zdrobiți și Ceilalți 2 Feliați Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
3
Adăugați amestecul de caldillo de roșii și prăjiți, amestecând ocazional, până când își schimbă culoarea și se reduce ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
4
Chiar înainte de servire, încălziți ușor crema Mexicana într-o cratiță, apoi amestecați amestecul de roșii caldillo, aduceți la foc mic și condimentați după gust cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Oaxacan, Separată în Fire Subțiri (poate înlocui Mozzarella)Brânză Oaxacan, Separată în Fire Subțiri (poate înlocui Mozzarella)
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Margarină Pareve, Topită2 Linguri De Margarină Pareve, Topită
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
1
Într-o cratiță medie, aduceți 1 litru de apă la fierbere, împreună cu piloncillo, cimbru, oregano și frunze de dafin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PanelaPanela
Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, OpționalLa 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
2 Cesti Catei De Usturoi2 Cesti Catei De Usturoi
1 Linguriță Amestec De Condimente Pentru Sazon1 Linguriță Amestec De Condimente Pentru Sazon
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Margarină Pareve, Topită2 Linguri De Margarină Pareve, Topită
2
Încălziți o tigaie comală sau din fontă la foc mic și prăjiți ardeii iute până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Ardei Rosu Prajit, Tocat2 Ardei Rosu Prajit, Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
3
Transferați în apa clocotită, apoi opriți focul și lăsați ardeii iute să se înmoaie timp de 3 până la 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Ardei Rosu Prajit, Tocat2 Ardei Rosu Prajit, Tocat
1 Linguriță Amestec De Condimente Pentru Sazon1 Linguriță Amestec De Condimente Pentru Sazon
4
Scoateți ardeii iute din apă și folosind un cuțit mic și ascuțit, faceți o fantă longitudinală pe o parte a fiecăruia. Îndepărtați cu grijă semințele și, dacă este posibil, pielea. (Tulpina chile ar trebui să rămână atașată, așa că, dacă pielea este greu de decojit, lăsați-o aprinsă.) Condimentați interiorul ardeilor iute cu sare, apoi umpleți cu brânza, împărțind-o în mod egal.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
2 Ardei Rosu Prajit, Tocat2 Ardei Rosu Prajit, Tocat
1 Lingurita Praf De Gelatina Fara Aroma1 Lingurita Praf De Gelatina Fara Aroma
1 Linguriță Amestec De Condimente Pentru Sazon1 Linguriță Amestec De Condimente Pentru Sazon
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Fructe Cu Dungi PortocaliiGumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
5
Într-o tigaie mare saut, la foc moderat, topiți untul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Căței De Usturoi, 4 Zdrobiți și Ceilalți 2 Feliați Subțire6 Căței De Usturoi, 4 Zdrobiți și Ceilalți 2 Feliați Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
6
Adăugați ardeii iute și gătiți, răsturnând ușor, pentru a topi brânza.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
2 Ardei Rosu Prajit, Tocat2 Ardei Rosu Prajit, Tocat
7
Puneți caldillo con crema pe un platou sau farfurii individuale, acoperiți cu ardeii iute și serviți imediat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Ardei Rosu Prajit, Tocat2 Ardei Rosu Prajit, Tocat
Brânză Oaxacan, Separată în Fire Subțiri (poate înlocui Mozzarella)Brânză Oaxacan, Separată în Fire Subțiri (poate înlocui Mozzarella)

Vin recomandat: Cava, Grenache, Shiraz

Cava, Grenache și Shiraz sunt alegerile mele de top pentru Chili. Aceste roșii suculente nu au prea mult tanin (important pentru alimentele picante), dar un vin spumant precum cava poate îmblânzi căldura și mai bine. Weinert Cavas de Weinert cu un rating de 4, 6 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 27 de dolari pe sticlă.
Weinert Cavas de Weinert
Weinert Cavas de Weinert
"Din podgoriile selecte din Lujan de Cuyo, acest amestec de malbec, cabernet Sauvignon și merlot este unul dintre cele mai strălucitoare și mai clare exemple ale stilului lui Weinert..."- Vin Și Băuturi Spirtoase 93/100
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate17
Revista