Ardei iute Ancho umpluți cu ton și cartofi

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați ardeii Ancho umpluți cu ton și cartofi. Această rețetă servește 6 și costă 4,14 USD pe porție. O porție conține 554 calorii, 24g de proteine, și 34G de grăsime. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână fripturi de ton ahi, băț de scorțișoară, suc de lămâie și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma sucul de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Tort alimentar Lime Angel cu glazură de Lime și fistic ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și pescatarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 83%. Acest scor este minunat. Încercați Ardei iute Ancho umpluți cu cartofi și Chorizo, Ardei Iute Ancho Umpluți, și Ardei iute Anchos Rellenos De Queso (ardei iute Ancho umplut cu brânză) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aduceți 3 căni de apă și piloncillo la fiert într-o cratiță medie.
Adăugați oțet alb, canela și sare; fierbeți până când piloncillo s-a dizolvat, amestecând des, aproximativ 1 minut.
Adăugați ardei iute și înmuiați până se înmoaie, apăsând ocazional pentru a scufunda, aproximativ 1 oră; scurgere. Se usucă ardeii iute; tăiați longitudinal și îndepărtați semințele.
Gatiti cartofii cu coaja rosie in oala cu apa sarata clocotita pana cand frigarui străpunge ușor centrele, aproximativ 35 de minute.
Scurgere. Răciți, coajați și tăiați cartofii în cuburi de 1 inch.
Pregătiți grătarul (foc mediu-mare). Condimentează tonul cu sare. Grătiți până la maro deschis la margini, dar roz în centru, aproximativ 3 minute pe fiecare parte.
Tăiați tonul în cuburi de 1 inch.
Bateți împreună 1/4 cană de ulei și următoarele 5 ingrediente într-un castron mare. Îndoiți cartofii și tonul. Se condimentează cu sare. Umpleți ardeii iute cu amestec de ton-cartofi.
Bateți restul de 1/4 cană de ulei, oțet de mere și coriandru într-un castron mediu. Se condimentează cu sare. Într-un castron mare, aruncați verdeața cu 2 linguri de vinetă pentru a acoperi. Împărțiți salata între farfurii. Se acoperă cu ardei iute și felii de avocado; stropiți cu o parte din vinaigreta rămasă.
* Zahăr brut Mexican în formă de conuri dure. Bucăți mai mici sunt uneori etichetate panocha. Dacă niciunul dintre acestea nu este disponibil, înlocuiți și greutatea egală a zahărului brun închis ambalat.
** Batoane mexicane de scorțișoară cu o aromă delicată, florală.
Vin recomandat: Merlot, Pinot Noir, Vin Roz
Tunan în meniu? Încercați să vă împerecheați cu vinul Merlot, Pinot Noir și rosul. Deși peștele este adesea asociat cu vinul alb, peștele' meatier', cum ar fi tonul, poate merge absolut cu vinul roșu. De asemenea, un Rosul se va împerechea frumos, mai ales dacă tunanul dvs. este preparat cu ingrediente mai potrivite pentru un vin alb. Ai putea încerca GEN5 Merlot. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,4 din 5 stele și un preț de aproximativ 12 dolari pe sticlă.
![GEN5 Merlot]()
GEN5 Merlot
# 40 Wine Enthusiast Top 100 Cea mai bună cumpărare din 2019