Ardei iute Ancho umpluți cu ton și cartofi

Ardei iute Ancho umpluți cu ton și cartofi
Chilele Ancho umplute cu ton și cartofi necesită în jur 45 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 6 porții cu 754 calorii, 22g de proteine, și 41G de grăsime fiecare. Pentru $3.61 pe portie, această rețetă acoperă 31% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 2 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați maioneză, fripturi ahituna, avocado și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma frisca, puteți urma acest fel principal cu Smoking cu căpșuni și parfum de budincă Crunch de migdale ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Funcționează bine ca fel principal. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular bun de 76%. Încercați Ardei iute Ancho umpluți cu ton și cartofi, Ardei iute Ancho umpluți cu cartofi și Chorizo, și Ardei Iute Ancho Umpluți pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Aduceți 3 căni de apă și piloncillo la fiert într-o cratiță medie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PanelaPanela
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
2
Adăugați oțet alb, canela și sare; fierbeți până când piloncillo s-a dizolvat, amestecând des, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oțet Alb DistilatOțet Alb Distilat
PanelaPanela
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
3
Se ia de pe foc.
4
Adăugați ardei iute și înmuiați până se înmoaie, apăsând ocazional pentru a scufunda, aproximativ 1 oră; scurgere. Se usucă ardeii iute; tăiați longitudinal și îndepărtați semințele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Usturoi Tocat1 Cană De Usturoi Tocat
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
5
Gatiti cartofii cu coaja rosie in oala cu apa sarata clocotita pana cand frigarui străpunge ușor centrele, aproximativ 35 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi RoșiiCartofi Roșii
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii SubțiriBomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
6
Scurgere. Răciți, coajați și tăiați cartofii în cuburi de 1 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Feliați, Curățați, FierțiCartofi Feliați, Curățați, Fierți
7
Pregătiți grătarul (foc mediu-mare). Condimentează tonul cu sare. Grătiți până la maro deschis la margini, dar roz în centru, aproximativ 3 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Mandarine, FiecareMandarine, Fiecare
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
8
Tăiați tonul în cuburi de 1 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mandarine, FiecareMandarine, Fiecare
9
Bateți împreună 1/4 cană de ulei și următoarele 5 ingrediente într-un castron mare. Îndoiți cartofii și tonul. Se condimentează cu sare. Umpleți ardeii iute cu amestec de ton-cartofi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Feliați, Curățați, FierțiCartofi Feliați, Curățați, Fierți
1 Cană De Usturoi Tocat1 Cană De Usturoi Tocat
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Mandarine, FiecareMandarine, Fiecare
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
10
Bateți restul de 1/4 cană de ulei, oțet de mere și coriandru într-un castron mediu. Se condimentează cu sare. Într-un castron mare, aruncați verdeața cu 2 linguri de vinetă pentru a acoperi. Împărțiți salata între farfurii. Se acoperă cu ardei iute și felii de avocado; stropiți cu o parte din vinaigreta rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Lingurițe De Sare Fierbinte2 Lingurițe De Sare Fierbinte
Felii De AvocadoFelii De Avocado
1 Kilogram De Creveți Fierți, Tăiați în Jumătate Pe Lungime1 Kilogram De Creveți Fierți, Tăiați în Jumătate Pe Lungime
1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm
1 Cană De Usturoi Tocat1 Cană De Usturoi Tocat
VerziiVerzii
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
11
* Zahăr brut Mexican în formă de conuri dure. Bucăți mai mici sunt uneori etichetate panocha. Dacă niciunul dintre acestea nu este disponibil, înlocuiți și greutatea egală a zahărului brun închis ambalat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(Marea Britanie Folosește Coacăze)(Marea Britanie Folosește Coacăze)
Zahăr BrutZahăr Brut
12
** Batoane mexicane de scorțișoară cu o aromă delicată, florală.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stoli Vanilie (optional Pentru A-i Da Lovitura)Stoli Vanilie (optional Pentru A-i Da Lovitura)
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate30
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista