Ardei grași verzi umpluți cu cuscus de linte de roșii
Ardeii grași verzi umpluți cu cuscus de linte de roșii ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru farfurie. Această rețetă servește 6 și costă 2,34 USD pe porție. O porție conține 588 calorii, 38g de proteine, și 43G de grăsime. Această rețetă este plăcută de 89 de gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați brânză Cheddar ascuțită, ardei gras, carne de vită măcinată și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și דל פחמימות, dieta. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 86%. Acest scor este extraordinar. Încercați Cuscus și ardei grași umpluți cu curcan, Ardei grași umpluți cu pui și cuscus, și Ardei gras mediteraneeni umpluți cu cuscus, pui și ciuperci pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C).
Tăiați ardeii în jumătate, așezați-i într-un vas de copt de 9x13 inci și dați deoparte. Într-o tigaie mare la foc mediu, sotati carnea de vită măcinată timp de 5 minute.
Adăugați 1 1/2 căni de ceapă tocată, ardei gras verde tocat și usturoi. Reduceți focul la minim, adăugați sosul de roșii și lăsați să fiarbă în timp ce pregătiți cuscusul.
Pregătiți cuscusul conform instrucțiunilor pachetului, dar adăugați ceapa rămasă în apă înainte de a adăuga cuscusul. Când cuscusul este gata, combinați-l cu sosul. Umpleți ardeii grași cu amestecul. Topiți fiecare cu brânză mărunțită.
Coaceți la 375 grade F (190 grade C) timp de 20 de minute sau până când brânza este bulbucată și ușor rumenită deasupra.