Ardei grași umpluți cu Feta și ierburi
Ardeii grași umpluți cu Fetan și ierburi necesită aproximativ 1 oră și 45 de minute de la început până la sfârșit. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 382 calorii, 10g de proteine, și 17g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 6 și costă 2,0 USD pe porție. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Acesta este adus la tine de Chow. Mergeți la magazin și ridicați suc de lămâie, cremă de brânză, băț de scorțișoară și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 51%, care este solid. Rețete similare includ Ardei grași umpluți cu Fetan și ierburi, Ardei Grași Roșii Umpluți Cu Feta, și Ardei Grași Roșii Umpluți Cu Feta.
Instrucțiuni
Așezați orezul într-o strecurătoare sau într-o strecurătoare cu ochiuri fine și clătiți sub apă rece până când apa curge limpede.
Combinați orezul, apa măsurată, bățul de scorțișoară și 3/4 linguriță de sare într-o cratiță medie. Se aduce la fierbere la foc mare. Acoperiți tigaia și reduceți focul la minim; gătiți până când apa a fost complet absorbită, aproximativ 10 minute (orezul va fi ușor gătit).
Scoateți capacul din tigaie, aruncați bățul de scorțișoară și puneți tigaia deoparte pentru a lăsa orezul să se răcească. Între timp, pregătiți ardeii.Folosiți un cuțit de tăiat pentru a tăia un cerc larg în jurul fiecărei tulpini (cum ar fi atunci când sculptați un jack-o'-lantern), astfel încât să ajungeți cu un capac care poate fi înlocuit după ce ați umplut ardeii; aveți grijă să nu înțepați sau să rupeți ardeii.
Scoateți și aruncați orice semințe și membrane din capac și din interior; setați ardeii aside.In un bol mare de amestecare, amestecați energic crema de brânză cu o lingură de lemn până când este ușoară și pufoasă. Se amestecă feta, stafidele, menta, mărarul, pătrunjelul, sucul de lămâie, piperul măsurat și restul de 1 1/2 lingurițe de sare.
Adăugați orezul fiert și amestecați ușor pentru a combina. Gustați și, dacă este necesar, adăugați mai multă sare și piper. (Umplutura trebuie să fie destul de sărată pentru a compensa lipsa de sare pe ardei.) Împărțiți amestecul de orez în 6 porții egale. Umpleți fiecare ardei cu umplutura, înlocuiți capacele și apăsați fiecare capac în umplutură. Străpungeți 2 scobitori prin fiecare capac și scoateți părțile laterale ale ardeiului pentru a fixa capacele în timp ce sunteți pe grătar; se lasă deoparte până se gătește. (Dacă umpleți ardeii cu mai mult de 30 de minute înainte de grătar, acoperiți-i și refrigerați-i până la 4 ore.
Lăsați ardeii să stea la temperatura camerei cu cel puțin 30 de minute înainte de grătar, astfel încât să gătească mai repede și mai uniform.)
Încălziți un grătar cu cărbune sau gaz la mediu (aproximativ 350 de metri cubi F până la 450 de metri cubi f).
Așezați ardeii umpluți pe părțile lor și închideți capacul.
Rulați fiecare ardei un sfert de tură la fiecare 7 minute sau cam așa ceva pentru a găti toate cele patru părți. Ardeii se termină odată ce umplutura este fierbinte, cojile sunt bine carbonizate, iar carnea este moale la atingere, aproximativ 30 de minute.
Scoateți scobitorii. Dacă serviți ca garnitură, tăiați ardeii în jumătate pe verticală.