Ardei grași umpluți cu Feta și ierburi

Ardei grași umpluți cu Feta și ierburi
Ardeii grași umpluți cu Fetan și ierburi necesită aproximativ 1 oră și 45 de minute de la început până la sfârșit. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 382 calorii, 10g de proteine, și 17g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 6 și costă 2,0 USD pe porție. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Acesta este adus la tine de Chow. Mergeți la magazin și ridicați suc de lămâie, cremă de brânză, băț de scorțișoară și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 51%, care este solid. Rețete similare includ Ardei grași umpluți cu Fetan și ierburi, Ardei Grași Roșii Umpluți Cu Feta, și Ardei Grași Roșii Umpluți Cu Feta.

Instrucțiuni

1
Așezați orezul într-o strecurătoare sau într-o strecurătoare cu ochiuri fine și clătiți sub apă rece până când apa curge limpede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Mazăre Goya®Mazăre Goya®
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
2
Combinați orezul, apa măsurată, bățul de scorțișoară și 3/4 linguriță de sare într-o cratiță medie. Se aduce la fierbere la foc mare. Acoperiți tigaia și reduceți focul la minim; gătiți până când apa a fost complet absorbită, aproximativ 10 minute (orezul va fi ușor gătit).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stoli Vanilie (optional Pentru A-i Da Lovitura)Stoli Vanilie (optional Pentru A-i Da Lovitura)
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Mazăre Goya®Mazăre Goya®
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
3
Scoateți capacul din tigaie, aruncați bățul de scorțișoară și puneți tigaia deoparte pentru a lăsa orezul să se răcească. Între timp, pregătiți ardeii.Folosiți un cuțit de tăiat pentru a tăia un cerc larg în jurul fiecărei tulpini (cum ar fi atunci când sculptați un jack-o'-lantern), astfel încât să ajungeți cu un capac care poate fi înlocuit după ce ați umplut ardeii; aveți grijă să nu înțepați sau să rupeți ardeii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stoli Vanilie (optional Pentru A-i Da Lovitura)Stoli Vanilie (optional Pentru A-i Da Lovitura)
Fileuri De Piept De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Subțire (aproximativFileuri De Piept De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Subțire (aproximativ
Mazăre Goya®Mazăre Goya®
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
4
Scoateți și aruncați orice semințe și membrane din capac și din interior; setați ardeii aside.In un bol mare de amestecare, amestecați energic crema de brânză cu o lingură de lemn până când este ușoară și pufoasă. Se amestecă feta, stafidele, menta, mărarul, pătrunjelul, sucul de lămâie, piperul măsurat și restul de 1 1/2 lingurițe de sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Căni De Cireșe Confiate Roșii și Verzi1-1/2 Căni De Cireșe Confiate Roșii și Verzi
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Fileuri De Piept De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Subțire (aproximativFileuri De Piept De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Subțire (aproximativ
1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Crengute De Marar Proaspat CuleseCrengute De Marar Proaspat Culese
O Salată Amestecată Frunze, Spălate și UscateO Salată Amestecată Frunze, Spălate și Uscate
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană De Nuci, Măcinate Grosier1 Cană De Nuci, Măcinate Grosier
Bomboane Acoperite Cu Ciocolată, Cum Ar Fi M&M'sBomboane Acoperite Cu Ciocolată, Cum Ar Fi M&M's
5
Adăugați orezul fiert și amestecați ușor pentru a combina. Gustați și, dacă este necesar, adăugați mai multă sare și piper. (Umplutura trebuie să fie destul de sărată pentru a compensa lipsa de sare pe ardei.) Împărțiți amestecul de orez în 6 porții egale. Umpleți fiecare ardei cu umplutura, înlocuiți capacele și apăsați fiecare capac în umplutură. Străpungeți 2 scobitori prin fiecare capac și scoateți părțile laterale ale ardeiului pentru a fixa capacele în timp ce sunteți pe grătar; se lasă deoparte până se gătește. (Dacă umpleți ardeii cu mai mult de 30 de minute înainte de grătar, acoperiți-i și refrigerați-i până la 4 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Mazăre Goya®Mazăre Goya®
Procesează Brânză Americană, Tăiată FâșiiProcesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
Fileuri De Piept De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Subțire (aproximativFileuri De Piept De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Subțire (aproximativ
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Scobitori (pentru A ține șnițelele De Pui împreună)Scobitori (pentru A ține șnițelele De Pui împreună)
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
6
Lăsați ardeii să stea la temperatura camerei cu cel puțin 30 de minute înainte de grătar, astfel încât să gătească mai repede și mai uniform.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fileuri De Piept De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Subțire (aproximativFileuri De Piept De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Subțire (aproximativ
7
Încălziți un grătar cu cărbune sau gaz la mediu (aproximativ 350 de metri cubi F până la 450 de metri cubi f).
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
8
Așezați ardeii umpluți pe părțile lor și închideți capacul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fileuri De Piept De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Subțire (aproximativFileuri De Piept De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Subțire (aproximativ
9
Rulați fiecare ardei un sfert de tură la fiecare 7 minute sau cam așa ceva pentru a găti toate cele patru părți. Ardeii se termină odată ce umplutura este fierbinte, cojile sunt bine carbonizate, iar carnea este moale la atingere, aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fileuri De Piept De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Subțire (aproximativFileuri De Piept De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Subțire (aproximativ
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)
10
Scoateți scobitorii. Dacă serviți ca garnitură, tăiați ardeii în jumătate pe verticală.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fileuri De Piept De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Subțire (aproximativFileuri De Piept De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Subțire (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Scobitori (pentru A ține șnițelele De Pui împreună)Scobitori (pentru A ține șnițelele De Pui împreună)
DificultateExpert
Gata În1 h, 45 m.
Porții6
Scor De Sănătate15
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista