Ardei Gras Roșu Prăjit
Ardeiul gras roșu prăjit este un fără gluten, primar și întreg 30 rețetă cu 10 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 3G de grăsime, și un total de 46 calorii. Pentru 38 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult această garnitură. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați oțet balsamic, ardei gras, căței de usturoi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 de ore. Cu o lingură scor de 78%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Ardei roșii prăjiți: două tehnici de prăjire și cum le marinați, Ardei Grași Prăjiți, și Ardei Grași Prăjiți pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pregătiți grătarul pentru gătit. Dacă utilizați un grătar cu cărbune, deschideți orificiile de ventilație pe fundul grătarului, apoi cărbune ușor. Focul de cărbune este fierbinte atunci când vă puteți ține mâna la 5 inci deasupra raftului timp de 1 până la 2 secunde. Dacă utilizați un grătar cu gaz, preîncălziți arzătoarele la înălțime, acoperite, 10 minute, apoi reduceți căldura la moderat.
Așezați ardeii grași pe părțile laterale pe grătar ușor uleiat și prăjiți, întorcându-vă ocazional cu clești, până când pielea este înnegrită, 10 până la 12 minute.
Se transferă într-un castron, apoi se acoperă și se lasă la abur 10 minute. Cojiți și ardei de semințe (rezervând sucuri), apoi tăiați-le în benzi groase de 1/4 inch.
Se amestecă împreună ardeii (cu sucurile lor), usturoiul, uleiul, oțetul, oregano, sarea de mare și piperul și se marinează 30 de minute la temperatura camerei.
* Dacă sarea dvs. de mare este foarte granulară și asemănătoare pietrișului, zdrobiți-o folosind partea plată a unui cuțit mare și greu sau fundul unei tigaie grele.* Dacă nu puteți face grătar în aer liber, ardeii pot fi prăjiți pe raftul unei tigaie pentru pui de carne la aproximativ 2 inci de la căldură 10 la 20 de minute.* Ardeii pot fi prăjiți și tăiați în fâșii (dar nu marinate) cu 2 zile înainte și răciți, acoperiți.