Ardei Gras Picant
Ardeiul gras Piquant este un fără gluten, prietenos cu fodmap și vegan rețetă cu 8 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 7g de grăsime, și un total de 120 calorii. Pentru 91 cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult această garnitură. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, oțet de vin, ardei grași și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Este adus la tine de Epicurious. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 85%, ceea ce este uimitor. Rețete similare includ Ardei grași umpluți [sau pâine de carne într-un ardei gras], Ardei Gras Roșu Marinat, și Rigatoni Cu Ardei Gras.
Instrucțiuni
Tăiați ardeii pe lungime în benzi groase de 1/2 inch.
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie mare și grea la foc mediu și adăugați ardei și 1/2 linguriță sare. Gatiti, amestecand, pana se ofileste, 10-15 minute.
Adăugați oțet, zahăr și 1/2 linguriță de sare și gătiți, amestecând ocazional, până când ardeii sunt fragede și cea mai mare parte a lichidului s-a evaporat lăsând un sos emulsionat, 10 până la 15 minute.
Se servește cald sau la temperatura camerei.
* Ardeii pot fi preparați cu până la 2 zile înainte, păstrați acoperiți și răciți. Aduceți la temperatura camerei sau la căldură, acoperit, într-un cuptor de 350 de litri F timp de 20 de minute înainte de servire.