Ardei gras la grătar cu sos Criolla

Ardei gras la grătar cu sos Criolla
Ardeiul gras la grătar cu sos Criolla ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 6g de grăsime, și un total de 93 calorii. Această rețetă fără gluten, primal și whole 30 servește 6 și costă $1.0 pe portie. Dacă aveți la îndemână roșii, ardei gras portocaliu, oțet de vin roșu și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 75%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Ardei gras la grătar cu sos Criolla, Mămăligă La Grătar Cu Cârnați Și Ardei Gras, și Ardei Grași La Grătar Umpluți Cu Cartofi.

Instrucțiuni

1
Când focul este fierbinte (vă puteți ține mâna la 5 inci deasupra raftului timp de 1 până la 2 secunde), grătiți ardeii pe raft, întorcându-vă cu clești, până când pielea este înnegrită, 10 până la 12 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ArdeiArdei
Echipamente pe care le vei folosi
4 (8 Uncii) Cotlete De Porc, Tăiate Cu Fluturi și Mărunțite Subțire4 (8 Uncii) Cotlete De Porc, Tăiate Cu Fluturi și Mărunțite Subțire
CleșteClește
1
Preîncălziți toate arzătoarele la mare, apoi reglați căldura la moderat mare. Ardei la grătar pe raft, întorcându-se cu clești, până când pielea este înnegrită, 10 până la 12 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ArdeiArdei
Echipamente pe care le vei folosi
4 (8 Uncii) Cotlete De Porc, Tăiate Cu Fluturi și Mărunțite Subțire4 (8 Uncii) Cotlete De Porc, Tăiate Cu Fluturi și Mărunțite Subțire
CleșteClește
1
Transferați ardeii într-un castron mare și acoperiți bine cu folie de plastic, apoi lăsați să stea până se răcește suficient pentru a se descurca. Cojiți ardeii, apoi înjumătățiți pe lungime, aruncând tulpinile și semințele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ArdeiArdei
SemințeSemințe
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
BolBol
2
Se amestecă împreună ingredientele rămase, apoi se adaugă ardeii și se aruncă ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ArdeiArdei
1
* Dacă nu puteți face grătar, ardeii pot fi prăjiți pe rafturi de arzătoare cu gaz la foc mare, întorcându-se cu clești. Sau se fierbe pe tigaia broiler la aproximativ 5 inci de căldură, întorcându-se ocazional (aproximativ 15 minute).* Ardeii în sos criolla pot fi preparați cu 1 zi înainte și răciți, acoperiți. Aduceți la temperatura camerei înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ArdeiArdei
SosSos
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Pentru PuiTigaie Pentru Pui
4 (8 Uncii) Cotlete De Porc, Tăiate Cu Fluturi și Mărunțite Subțire4 (8 Uncii) Cotlete De Porc, Tăiate Cu Fluturi și Mărunțite Subțire
CleșteClește
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate34
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista